Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
Nem szoktam beszólni, de így kell írni: legjobb. Az meg, hogy legjobb színész lenne, erős túlzás, de az eddigi filmjeiben is csak "hö?-megyek oszt ütök" szerepeket kapott és azokat valóban jól játszotta. Meg én néztem a pankrációt a TNT-n régen és jól tolta, igaz kamu az egész "bunyó show biznisz". Szimpi arc, bírom.
-
rtommy
csendes tag
The rock a leg jobb színész.
És egyben a leg jobb pankrátor is ezt a címet egyik szinész sem tudja elvenni tőle.(Ez az én véleményem)
A rendező pedig elég "vak" méghogy a szikla nem elég izmos akkor nem tudom ki lenne elég izmos talán Brad Pitt vagy mi.
-
Archer
őstag
Még egy szavazat Mickey Rourke-ra, pont passzolna hozzá a szerep. Egyrészt elég testes egy ember másrészt az arca az egykori ökölvívó pályafutása révén eléggé megviselt ami pont passzolna Fenix karakteréhez. Dvéjn Dzsonzon sem lenne rossz, de neki tényleg olyan "babapopsi" arca van

-
Sirandrish
legenda
válasz
remington2
üzenetére
pedig ez nagy arc

-
mephi666
nagyúr
válasz
remington2
üzenetére
miért már?
láttam anno tőle az alone in the dark-ot és az nem volt annyira siralmasan sz@r... igaz sok köze sem volt a játékhoz, de nem gond 
-
mephi666
nagyúr
jah, de szinkronnal a BFG-t valami BioFúziosGyökérségnek fordították... majdnem sírtam
kicsit meg lett fertőzve a főhős is, csak ő meg tudott maradni jónak, nem pedig gonosz lett... az fps-es rész meg úgy nézett ki, mint egy house of the dead-szerű lövölde :S akármerre fordult, jött vagy 3-4 dög, amiket leszedett... aztán annyira belejött, hogy még a saját tükörképét is fejbelőtte... höhö
nekem egyáltalán nem tetszett... eredeti sztori szerint mindenféle térkapukat próbáltak nyitogatni az emberek, hogy gyorsabban utazhassanak pl a marsra és jól elcseszték, mert a pokolba nyitottak kaput, onnan meg átjöttek szépen a dögök "nyaralni"
ennél kellett volna szerintem megmaradni...a skorpiókirályban szerepelt még a sk: halálsoron-ból is ismert nagydarab néger... de ő benne volt még mondjuk a "bérgyilkos a szomszédom"-ban is... (füge frenki) rock-kal elkalapálták egymást rendesen

szóba jött még mark wahlberg... őt a max payne gyatrára sikerült adaptációjából ismerem... meg a happening (esemény)-ből... ez a film sem tetszett annyira, mert összecsapottnak és félbehagyottnak éreztem... a csomó kliséről meg ne is beszéljünk

-
BiP
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
Jó állapotban van, mégis kicsit öregecske ehhez a szerephez szerintem.
-
mephi666
nagyúr
jah, jól állt neki a skorpiókirály/doom-os szerep is... azt leszámítva, hogy nálam mindkettő a sz@r kategóriába került
a doom azért, mert az eredeti sztorit elferdítették ilyen "resident evil-es-vírusos" irányba :S a skorpiókirályt meg végigröhögtem a lehetetlen hülyeségek miatt... pl a gonosz fószer azzal edzette a reflexeit, hogy egyszerre csomóan lőttek rá íjjal, ő meg 2 karddal hárított ezerrel... aztán a film végén lapockánlőtte rock-ot íjjal, ő meg nagy keményen kitépte a nyílvesszőt csontból (ami nem túl esélyes... ha meg izomba megy, akkor onnan ha kitépik a nyílvesszőt, az tenyérnyi területen szakít mindent...) és visszalőtt azzal az íjjal, akit más még épen-egészségesen sem tudott kihúzni... folytak a könnyeim a röhögéstől... csak az a baj, h nem vígjátéknak készült a film... jah és persze az ürge ezt az egyet hárítani sem bírta... :S az amazonas kincse viszont jó poén volt... "majom!! menj innen majom!!"
nem tudom marcus szerepe hogy illene itt hozzá... szerintem harci felszerelésben még drabálisabb állatnak nézne ki
azt mondom, kérjék fel chuck norrist a szerepre
vagy pedig egy hipózott wesley snipes kellene kb ide... alkatra szerintem ideálisabb lehetne... -
Szerintem Rock srác jó lenne Fenixnek, nem tartom óriási képességű színésznek, de vannak szerepek amik jól állnak neki.
-
BiP
nagyúr
Találtam egy ilyet
Val Kilmer kivételével nem rossz tippek. -
volvoguy
addikt

Ő lenne igazán perfekt a szerepre
-
Sirandrish
legenda
válasz
remington2
üzenetére
Kinemond

meg is zavarodnék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
remington2
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd megteszik rendezőnek "tudjukkit", és annyi is lesz a programnak

-
zed1983
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sztem erre a szerepre az egyik legjobb...
Mark Walhberg után az egyik kedvencem... -
JColee
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
én is
asszem a Doom filmbe is szerepelt -
Nunder
őstag
Dobnak rá egy kis szakállat, meg "kifehérítik" egy kicsit, ugyanis eléggé sötét bőrű színész a Skorpiókirály. Habár lehet nem is kell. Akció közben bepiszkolta az arcát. A film meg nagyon jó ötlet. Mostanában úgyis sok a játékról készült film, legalább nem kell félni hogy az övék lesz a legrosszabb.
-
JColee
őstag
nyomjanak rá egykét sebhelyet meg ráncot, ne legyen már ilyen "szépfiú"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)