Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
RepeatSector #3 üzenetére
Remélem marad valamilyen szinten a játékban a Skyward Sword féle irányítás, nehéz lenne gombokra visszamenni azok után.
-
RepeatSector
senior tag
Szerintem a skyward sword egy kellemes játék lett!
Mondom ezt így, hogy régebben idegenkedtem a Zelda sorozattólNekem a Twilight Princess nem jött be, valahogy, nem hozta azt amit vártam tőle!
Most a wind waker végén járok(ez a játék valami nagyszerű). A Four Swords-be(GC) pedig bele kezdtem.
Régebben hozzá nem nyúltam volna egyikhez sem, de valahogy mégis megfogtak.(pedig a LTP-t sokat toltam annó)Most sorra szerzem be a Zelda játékokat, mert meló után kell valami kikapcsolódás.
Én várom az újabb részt, csak legyen elbűvölő.
-
bitblueduck
senior tag
szerintem wii u-ra nemsok jatek lesz aminek az ultrarelaisztikus grafika a celja, foleg ha ps4/xbo/high end pc az osszevetesi alap. tudom next gen meg meg sem jelent, hw-re alapozom.
-
pigster
senior tag
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Hát nem mondanám...
A Wii-s Skyward Sword-ot (asszem ez a címe) kétszer is elkezdtem, aztán hagytam a fenébe. Gyűlölöm a semmiresejófélórahosszú "beszélgetéseket", meg amikor a történet már a játék rovására megy.
Utolsó jó Zelda játék N64-en volt az Ocarina of Time. Meg persze SNES Link to the Past.
A többi már fárasztó, csak "kötelességből" játszottam. A Wii-s verziót meg már úgy sem. -
Sirandrish
legenda
Szerintem nem lehet oka senkinek kételkedni a Nintendoban.
Amit eddig Zelda alatt kiadtak az mind mind közel tökéletes...nekem ennyi elég..jöjjön kifele, más nem számít -
ldave
félisten
Olvasgatok a Témában és olyat találtam, hogy csak na: a Zelda sorozat producere azon gondolkozik, hogy a Skyrim érzést miként lehetne egy Zelda játékban megvalósítani
-
ldave
félisten
Pedig megnéztem volna egy Zeldát a Wii U techdemós látványvilággal, de ha nem, akkor nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával