- Milyen videókártyát?
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
RepeatSector #3 üzenetére
Remélem marad valamilyen szinten a játékban a Skyward Sword féle irányítás, nehéz lenne gombokra visszamenni azok után.
-
RepeatSector
senior tag
Szerintem a skyward sword egy kellemes játék lett!
Mondom ezt így, hogy régebben idegenkedtem a Zelda sorozattólNekem a Twilight Princess nem jött be, valahogy, nem hozta azt amit vártam tőle!
Most a wind waker végén járok(ez a játék valami nagyszerű). A Four Swords-be(GC) pedig bele kezdtem.
Régebben hozzá nem nyúltam volna egyikhez sem, de valahogy mégis megfogtak.(pedig a LTP-t sokat toltam annó)Most sorra szerzem be a Zelda játékokat, mert meló után kell valami kikapcsolódás.
Én várom az újabb részt, csak legyen elbűvölő.
-
bitblueduck
senior tag
szerintem wii u-ra nemsok jatek lesz aminek az ultrarelaisztikus grafika a celja, foleg ha ps4/xbo/high end pc az osszevetesi alap. tudom next gen meg meg sem jelent, hw-re alapozom.
-
pigster
senior tag
válasz
Sirandrish #5 üzenetére
Hát nem mondanám...
A Wii-s Skyward Sword-ot (asszem ez a címe) kétszer is elkezdtem, aztán hagytam a fenébe. Gyűlölöm a semmiresejófélórahosszú "beszélgetéseket", meg amikor a történet már a játék rovására megy.
Utolsó jó Zelda játék N64-en volt az Ocarina of Time. Meg persze SNES Link to the Past.
A többi már fárasztó, csak "kötelességből" játszottam. A Wii-s verziót meg már úgy sem. -
Sirandrish
legenda
Szerintem nem lehet oka senkinek kételkedni a Nintendoban.
Amit eddig Zelda alatt kiadtak az mind mind közel tökéletes...nekem ennyi elég..jöjjön kifele, más nem számít -
ldave
félisten
Olvasgatok a Témában és olyat találtam, hogy csak na: a Zelda sorozat producere azon gondolkozik, hogy a Skyrim érzést miként lehetne egy Zelda játékban megvalósítani
-
ldave
félisten
Pedig megnéztem volna egy Zeldát a Wii U techdemós látványvilággal, de ha nem, akkor nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Retroid pocket 5
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest