- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Shadowguard #12 üzenetére
Ja, mondjuk a grafika és a kidolgozottság színvonala megüti az FF szintjét (Square Enix ugyebár). A Story-ba nem tudtam belemélyedni, mert írtam miért hagytam abba. De a beszélő békaember kicsit már "sok" volt, attól még lehet megérne még egy próbát.
-
Shadowguard
senior tag
Nekem év játéka volt anno. Eddig négyszer vittem végig, az első végigjátszás kivételével mindig maxosan (minden secret/céhes feladat). Pedig alapvetően nem is szeretem a JRPG műfajt, de ez nagyon megfogott.
Mellékesen minden végigjátszást billentyűzettel csináltam. Anno megpróbáltam kontrollerrel, de nem tetszett az irányítás.
-
SunMount3r
nagyúr
Talán, ha kedvem lesz előveszem, úgysincs mivel játszani, mert 2008-as építésű a PC-m
, de ez legalább szaladna rajta mint nyúl. Az X 360 kontroller meg már nálam is alap. Mondjuk az FFXIII-at is meguntam és félbehagytam, de az a iszonyat nehéz és idegesítő Boss fight-ok miatt volt (amikor már vagy 20x néztem vissza ugyan azt az átugorhatatlan cut-scene-t, akkor hagytam ott a f@nébe).
-
Rebell
senior tag
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Valóban JRPG fanoknak való.!
Én kb. 180 órát toltam a játékba! Összes képesség, Secret / Secret Boss stb. kivégezve.
én nagyon vártam a folytatást, de sajna nem jött.
Pedig a játék vége nyitott maradt.
Az tény, hogy Controller nélkül nem volt teljes az irányítás, de ezt X360 -Controller-el pótoltam.
-
ttt1
őstag
Én a Mad Max-el jártam így. Megvettem egy 2 évvel ezelötti karácsonyi leárazásban ,de még nem telepítettem fel eddig
-
silnehan
csendes tag
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Ezzel egyet kell értenem kontroller nélkül halál, de amúgy valóban el lehet vele szórakozni
-
SunMount3r
nagyúr
Kicsit fura és "fárasztó" néha a karakterek design stílusa (békaember meg hasonlók), ez lehet a Japcsiknak jobban bejön. Én csak azért nem toltam vele anno sokáig, mert kontroller nélkül lehetetlen és az épp nem volt. De amúgy nem rosszak a kritikái. Azoknak való leginkább akik kedvelik a JRPG-t és már kifogytak a frissebb és nagyobb címekből. Vagy csak nagyon régi gépük van és "kell rá valami"...
-
DraXoN
addikt
én is jártam már így másik játékkal ...
ezek a bundle csomagok azt se tudni már mit kap meg az ember ... azt csak csodálkozik, hogy "jé ez megvan?"..
pl. ezzel a játékkal én se játszottam sose ... azt se tudtam megvan-e ... de most rákerestem: "játék megvásárolva 2014. 07. 30." ... hmm... hiába ha anno valami bundleben megkaptam "extraként" de nem emiatt vettem meg az adott bundlet .. az idő homályába merült emiatt...De mit nyernek ezzel, hogy eltávolítják a játékot?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Én azért ránéztem, ha olcsó megveszem, erre írja, hogy a könyvtáramban. Még ilyet...
-
HaZsolt
őstag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Nekem sem fog fájni a szívem érte
-
Xaels
félisten
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Pedig a maga idejében ez egy egész jó játék volt a maga stílusában. Még X360-on játszottam vele.
-
Szerintem nem kár érte
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kicsivel több mint egy hétig még bárki beszerezheti a Square Enix játékát
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest