Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestal
tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Hát igen, egyszerűen letehetetlen. Ha 4-5 nap eltelik és nem tolom akkor már elvonási tünetek jelentkeznek

A Diablo nekem is gyáriban van meg. A Hellfire az sajnos nem. De a Mordor csapata által újjászületett és ingyen közzétett "The Hell"-hez egyik sem fogható. Sem hangulatban, keménységben pláne nem!
Az általam használt v1.126r verziót már több mit egy éve tolom és a The Hell -en kívül csak a Diablo Cd-n levő diabtat.mpq kell hozzá. Semmi más.
Ezt verziót le nem cserélném: Soha egy hiba, pedig már bele toltam kb. 900 órát...
Sok sikert!
-
Forestal
tag
Egy teljesen legit és erőteljes tapasztalati pontgyűjtést osztok meg a következőkben:
Ha eljutsz a Kriptába, annak első szintjén mindig megtalálható a "Cornerstone of the World" (a világ sarokköve). Ez egy szabadon álló négyzet alakú kis szoba. Aki esetleg nem tudná eredetileg a Hellfire játékból maradt fenn és a karaktereink közötti tárgyak cseréjére volt hivatott.
A lényeg: ha kifogod a szobába a LOTHAMAARG nevű skeleton főszörnyet ne öld meg, hanem csak közelíts majd távolodj tőle. Gyakorlatilag (kis szünetekkel) folyamatosan - viszonylag erős de jól fizető kis csontikat fog feltámasztani és rádküldeni. Nekem volt, hogy sikerült 20-25 csontit kisajtolnom belőle nem egészen 1 perc alatt. Nagyon utálta, hogy a monk karimmal folyton hátra löktem a telekinézis varázslattal és ekkor tolta rám őket a legszaporábban

Biztosíthatlak nem fogja megunni a felélesztéseket, úgy mint egy idő után King Leoric a 3. szinten...Purgatorium fokozaton 2 délután (kb. 6 óra játékkal) 55 Millió pontot adott. Doom-on még durvább, de oda már bika karakter kell, nem pedig egy 39-40-es szintű monk

Azt se felejtsük el hogy ebben a küzdelemben a rezisztenciával nem kell foglalkoznunk, tehát olyan tárgyakat viselhetünk ami csak a fizika védelmünket szolgálja (sok -DFE tárgy ajánlott, Purgatoriumon lehetőleg a maximális -50) +esetleg olyan tárgy ami damage-ot is fokozza.
-
Forestal
tag
Ha valakit még esetleg érdekel megtaláltam a v1.153c nek a TELJES unique listáját. A lista a tárgyak részletes és képekkel is ellátott statját is mutatja (több mint 700 tárgy!). Úgy vélem, maga mordor készíthette.
-
Forestal
tag
válasz
krisz200
üzenetére
Köszönöm de egész biztos nem RAM hiba volt. A gépem és az oprendszerek is változatlanok és a 1.126r amit most már a 4 karakterrel összesen kb. 50-szer végigtoltam (mindig elejétől a végéig!!) semmi probléma nincs. A vazsi pld már 45-ös szintű, a Gladi 34-es stb. Ezeket a karikat már mind a 126r-ből indítottam a nulláról és semmilyen más verzióból nincsenek áthozva tárgyak sem.
Egyszerűen egy bug van a v.1.128d -ben (legalábbis amit onnan szedtem le és már más is említette) DE ez (1.126r) nem csinál ilyet. A gépem sem száll el vagy, kékhalál sincs, szal semmi gixer nincs. Egyébként meg 24 órás memtest és TuffTest is volt januárban a ramoknak. Ezenkívűl HD Tune és HD Sentinel is fut és a HDD-k is mind hibátlanok és 100%-osak. szóval nincs már semmi gáz.
Egyéként 3 oprendszer van a gépen. A win XP Sp3 -s offline netkapcsolat nélküli módban megy (nincs fenn a hálókártya driver) ott nyomom a Hell-t és még sok más régi gamét + a gyerekek miatt (is
DosBox alatt 150-nél is több játékot: amik mind hibátlanul futnak. Végszó: a 1.126r nálam a nyerő, amit nem is áll szándékomban lecserélni, csak ajánlani tudom 
-
Forestal
tag
Mivel a HD hangulata nekem nem jött be úgy igazán: folyattam a Hell v1.126r verziójával. Van egy apró hiba aminek a megosztását (és megoldását) közzétenném:
Igen ritkán (kb. 8-9 teljes játékvégigvitel esetén) kb. 3 - 4 alkalommal jelentkezett egy olyan hiba hogy a stone curse hatása nem akart elmúlni egy szörnyön. Ott állt kővé dermedve (bármeddig) nem moccant, és persze nem is fogott rajta semmilyen féle varázslat ahogy az persze normális, alapesetben sem. Kivéve a telekinézist. Ezt alkalmazva az egyből kissé hátralökte és felébredt hosszas szendergéséből és már támadott is. Ez eddig mindig segített a dolgon. -
Forestal
tag
A Belzebubbal (HD Mod) szintén sokat szívtam. Ezért leírom hátha valaki szintén elakadt ebben.
Nálam csak XP SP2 alatt vannak a régi gaméknak és alkalmazásoknak (internet kapcsolat nélkül)
Egy rakat dll-t hiányolt indulásnál. Ezek kellettek, hogy végre menjen:Sajnos kellett neki az SP3 csomag, (nem szívesen raktam fel, most picit lassabb is lett a rendszer)
- a dotnet 4-es (nálam a 3.5 fenn volt és mégsem ment)
- valamint a MS Visual C++ 2010 Redistributable is.ezekután végre elindul bár még nem toltam igazán, de tényleg van benne meló és jó ötlet már így az elején is látszik.
-
Forestal
tag
-
Forestal
tag
Még annyit talán hogy XP Sp2 alatt játszom offline (nincs netkapcsolat mert a hálókártya driverét direkt nem raktam fel) de ugyanezen a gépen van egy ettől független (egymást nem látják) WIN 7 is befrissítve.
Oda is átmásoltam a könyvtárat és ott is ugyanúgy produkálja a hibát.A 7zip-el le is teszteltem a letöltött fájlokat azt írja hibátlanok.

-
Forestal
tag
Sziasztok Srácok! Segítséget kérnék.
Felraktam a HELL v.1.128d krissz200 kolléga segítségének hála innen.:
[link]A következő a hibajelenség: 4 karim is van és rendszeresen járok úgy, hogy amint a 15-ös pályáról Diablo pályára lépnék a töltés kb egynegyede után kidob a játékból. Majdnem mindig ott de volt hogy Warlord végeztével a lejáratba jutás után tette ezt.
+ olyan is előfordult párszor a katakombákban hogy visszanézek később és elcsúszik a pálya. Egy ajtó odébb kerül a semmibe, ahol meg van ott nem nyitható és mögé fal kerül
Ez utóbbi zavar kevésbé, de az első hiba az igazán frusztráló.
Nem tudom mi lehet az oka.
Teljesen szűz installációt csinálok. A Diablom gyári.
letöltöm a "THdata.mor v1.110" -t aztán kicsomagolom rá 7zippel (mert azzal vannak összecsomagolva) a v1.128d upgrade filét. 4-5 fájlt felülír az eredeti THE HELL-ből ugyan de ez gondolom normális. pld. StashTH.dll, Storm.dll, SmackW32.dll
Régebbi 2010-es The Hell-el nem tapasztaltam ilyet.
Nem csaltam semmit ebből a verzióból indított szűz karakterem mindeggyik. A tárgyak is mind innen vannak, csak egymásnak adják át néha kölcsönbe a karijaim.
Nem szeretnék újabb verziót mert ez az utolsó olyan verzió ahol még lehet bárhol menteni és bármikor town portálon távozni.
Nagyon hálás lennék hathatós segítségért, mert már 38-as karim is van köztük. -
Forestal
tag
Közben megnéztem a changelog-ot. Azt hiszem a v.1.128d Full Release lesz az. Akinek megvan kérem jelentkezzen!
-
Forestal
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a friss Hell-t (v.1.196b) Már vagy 2-3 éve nem játszottam vele. Sok a változás, jók a küldetés pályák. Viszont az hogy nem menthetek ott és ahol akarok az roppant zavaró. Az egész család felváltva használja a gépet -munkára is- és ez így számomra használhatatlanná teszi a játékot
Keresem azt a legutolsó verziót amiben bárhol lehet menteni játékállást. Segítségeteket előre is köszönöm, bár látom elég elhaltnak néz ki a fórum
-
Forestal
tag
persze tegyük hozzá a Gladival, íjásszal jóval keményebb menet. A 37-es Gladiátorral 1* sikerült középsőn lenyomnom ÜberDió bácsit
A vazsinál a sok forró gombot kell piszkosul jól begyakorolni és magas (25+) level szintű varázslási tudomány a legfontosabb varázslatokban. A manaszint nem is számít annyira túl sokat. Valószínű jobb uniq cuccokat kell keresned és menni vog. Soha ne add fel! -
Forestal
tag
Végre!!! A 34-es vazsival sikerült Doom fokozaton kiteríteni az Űber Diablót (34000 life). Tényleg nagyon kemény falat volt, de minden fáradtságért kárpótol a sikerélmény. A Fury segítségével 26-os szintre hozott Arcane star + Gólemmel sikeredett kiteríteni. Ha kedvet érez valaki akkor megoszthatná, ő milyen taktikát alkalmazott?
-
Forestal
tag
Egy hasznos tippet szeretnék közre adni "Aranyspórolás" témában. A 189-es hozzászólásban Ifju észrevétele kapcsán jutott eszembe és én alkalmazom is.
Sajnos a unique tárgyak felismertetése elég húzos (100 arany) figyelembe véve azt is, hogy néha-néha ezek után még ennyit sem kapunk a jó "skót" kovácsmestertől
A tipp a következő: Adriánál viszonylag gyakran beleakadtam "Bountiful staff of identify" pálcába. Már három is van - három különböző kasztú karimnál. Természetesen a bérgyilok néninknek nem kell. Mindegyik REQ-ja: 5 STR - 15 MAG - 5 DEX. Ezért ugye a nagyon "kopasz" 4-es, 5-ös szintű karinkkal is vidáman használhatjuk. Nekem mindegyik 18x használható egy feltöltéssel. Adria pedig kb. 160 pengőért feltölti boldog-boldogtalannak.
Számoljunk csak... kb. 9 arany egy beazonosítás...
-
Forestal
tag
Köszönöm! ez olyan 1*rű, h nem is gondoltam rá

Nagyon pang itt az élet. Őszintén: nem is reménykedtem hogy belátható időn belül reagál valaki a levelemre.
Még sohasem játszottam moddal. A "The Hell"-t is csak véletlen fedeztem fel kb 1 hónapja.
A Hellfire-t 2000-ben fedeztem fel és már az is nagyot dobott korábbi "sima" DIO-s élményeimen. De ez a mod (bár vannak benne hibák) 2 klasszissal jobb, érettebb, mint nagy Sierrás elődje. "Vén" fejjel is újra gyereknek érzem magam és a gyerekeimmel veszekszem a gép birtoklásáért
Minden elismerésem Mordornak és segítőinek, hírvivőinek!
-
Forestal
tag
Uraim!
az alábbi linkről próbálnám napok óta letölteni a legújabb 1.114-est, de nem található..
esetleg valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

le is teszteltem tényleg működik. Felveszem veled a kapcsolatot. 
A vazsinál a sok forró gombot kell piszkosul jól begyakorolni és magas (25+) level szintű varázslási tudomány a legfontosabb varázslatokban. A manaszint nem is számít annyira túl sokat. Valószínű jobb uniq cuccokat kell keresned és menni vog. Soha ne add fel!