Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
atis0425
csendes tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Tokeletesen megy.
Ha, jol sejtem, akkor erdekes modon?

Ebben az esetben an ertelme D1-bol karit attolni Hell-be? Illete, egyalltalan, lehetseges-e?
Tegnap este kezdtem a Hellben egy karit. Haat, kemenyen kell az Asammal kaszabolni, hogy erenyre juttassam a szaamat, level 4 es dungiban csepelek eppen, es a legfobb celom, hogy a Buchert, a veres kezut lecsapjam. Igy, elso felindulasban a Hentelo 8200-as elettel, elegge ragos falat, amikor 1 utessel lecsap. Szoval, nem tudom, mikor lesz erett a karim ra.
Aztan, a tapasztalataim meglepoen jok, atvaltoztattak, majdnem minden szornyet, nagyon erdekesek jonnek mar az elso szinten is. Es, kulonosen tetszik, hogy nagyjabol, egy helyen talalni meg mindenkit. Nem kell bejarnom a fel palyat es a varosban kapkodja rendesen a labat az asszonykam.
Szoval, pozitium volt eddig is a jatek, mar majd 10 evvel ezelott is, most meg, plane!
Azert, az egyes szinteken, eleg jol meg kell kuzdenem a dogokkell.
Jut eszembe!
A Butcherre valami arazs hat? Ami tepi-cincalja lefele az eletet? Szerencsemre, talaltam neki egy tomlocot, amin a varazs atmegy es zarhatom az ajtot ra, de meg nem akarom kiereszteni, valahogy.
Az a sok elet, sokkol kicsit.
Na, meg a bardos mutatvany, szo szerint halalos! :S
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az a sok elet, sokkol kicsit.