- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Illetve komoly célcsoportként jelölték meg a diákokat, akiknek az apró garzonjaikban, kollégiumi szobáikban egyszerűen nincs hely egy nagyobb készüléknek.
Az fel sem merül, hogy egyszerűen nincs annyi pénzük.
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
rayoliviero
veterán
Ilyen tv-t szívesen elfogadnék én is a hálószobámba.
-
DrGonzo22
őstag
válasz yakuza.tora #16 üzenetére
És cápabőr zakót is veszel hozzá?
-
Integra
titán
én szívesen felfúrnék egy ilyet a budiba a szemközti falra a bidé felé..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BloodRay
veterán
Ezekben sincs semmi újítás.
Az automatikus hangerőállítás volt már eddig is több gyártónál és a fényszenzorral megspékelt eco-mód is benne van már egy ideje pl az LG-kben.
Egyébkényt tényleg jelentősen visszaveszi a fogyasztást(legalábbis az LG-knél)."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Yany
addikt
"Ilyenkor a készülék egy szenzor segítségével felméri a környezeti fényt, és automatikusan ahhoz igazítja a fényerőt, a gammát, illetve a kontrasztarányt. Ezzel elméletileg érezhetően csökken a fogyasztás, de az kérdés, hogy valóban annyira hatékony-e, mint ahogyan azt állítják."
Hát azért a mobiltelóknál már elég régóta alkalmazzák a technikát és nem csak a láthatóságban segít (pl. napsütésben feltekeri ezerrel), de ugyebár itt fontos az akku kímélése és biztos, hogy használ is. Különben ilyen amúgy is agyonintegrált eszközön, ahol minden hely számít, nem tennének fölösleges alkatrészeket.
Mondjuk az belerondíthat picit a képbe, hogy a hálóban elsősorban sötét van, hiszen a legtöbben a nappaliban, dolgozóban, konyhában stb. helyeken vannak az emberek, vagy a melóhelyen, vagyis egy konstans alacsony fényerőre kalibrált eszköz kb. ugyanannyit érhet, mint egy ilyen szabályozós. Az más kérdés, hogy valószínűleg sokan nem foglalkoznak a kérdéssel fogyasztási szemszögből...
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
nagyúr
Nem hinném, hogy hazánkban olyan sok embernek lenne szüksége ilyen időkben 2. TV-re a hálószobában.... Nálunk úgy van, hogy a nappaliban van 1 db igaz az egy 46-os és slussz. A másik, hogy sokaknak még nincs is külön hálószobájuk... Szerintem az már luxus, bár ez az én véleményem.
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Muton
addikt
válasz yakuza.tora #8 üzenetére
volt egy kutatás arról, h a hálószobában tv-vel rendelkezők nemi élete sokkal jobban elmarad a tv-vel nem rendelkezőéktől. nálam tuti, h nem lesz tv, én mást akarok csinálni
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
yakuza.tora
addikt
Nem buta gondolat! Én spec mostanában gondolkodom egy kisebb méretű lcd tv megvásárlásán a hálószobámba...
Mellesleg a Mitsubishi az egyik legnagyobb japán konszern. Bank, acélgyártás, targoncák, és kapaszkodj meg, még sört is gyártanak!!! Én akkor döbbentem le először, amikor a Toshiba VHS videóm szellőzőrácsain keresztül az egyik chipféleség tetején a Mitsubishi feliratot olvastam. A videómagnót mellesleg 1987-ben vásároltam Ausztriában!
Alléz Olympique de Marseille!
-
zhagyma
őstag
" ...a digitális adások vételére alkalmas tuner pontosan melyik szabványt támogatja ..."
Ha japánban is forgalomba kerül, akkor a tunernek az ISDB szabványt biztosan támogatnia kell. Gondolom az EU-s verzióban DVB-T/C tuner lesz.
-
FRENK1988
veterán
Azért nem létezik annyira kis szoba hogy ne férjen be egy 106cm-es LCD.
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
ZorPrime
csendes tag
Nem is akármilyenek az elektronikai cuccai
És most kedves emberek, megszabadítalak Titeket legnagyobb gondotoktól.....az élettől! (Joker) / Dobolni isteni dolog!/ PAISTE POWA!
-
Sicilian
addikt
Nem is tudtam, hogy a Mitsubishi TV-t is csinál...
nothing is true everything is permitted..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szólánc.
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest