Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Mondjuk a támogatott fájltípusok alapján inkább SD felbontású anyagokat tudhat játszani szerintem.. de ha a jobb chipsetes lejátszókba integrálnának dvb-t chipet és szoftveresen megtámogatnák, akkor simán ki tudnának hozni komoly hordozható lejátszót - bár lehet akkuidő nagyon kicsi lenne a dvb-t chipset miatt.
-
Boxi88
őstag
válasz
litvitcsak.a #4 üzenetére
Ez így igaz sajnos!
-
eziskamu
addikt
[link]
Mint az előző, csak más néven
Ilyenünk van otthon
Persze nem éppen egy Strong márka egyik se (az uncsitesómnak van egy, de az nem is 5v-s adapterről megy, és még kártyaolvasós is)
Az uccsónak legalább van firmware támogatása biztosan, mert múlt héten frissítettem (igaz kellett is, mert fagyott, igaz csak azért, mert bekapcsoltam az OTA-t, és már kikapcsolva se javult meg). Mi 9900-ért vettük a Metróból. Bár a kép alapján nekem nem jöttek le a méretei, mert élőben kissebbnek láttam, Egy VHS kazetta mérete kb.
-
eziskamu
addikt
Telekre vannak jó kis mini Set-Top-Box-ok. Olyan is van amit a scartra lehet dugni, mert egyben van a scart csatlakozóval, bár egy csöppet lelóg. Ja és adapterről mennek, és elég nekik közvetlenül 5V (esetleg 12 egyes tipusoknál).
-
litvitcsak.a
tag
média lejátszóból már Dunát lehet rekeszteni, de életképes koncepció földi sugárzás vételére is használható, olcsó kis kézi cucc. A probléma, hogy lassan külön táska kellene a sok kütyünek amit magával cipel az ember. Ha meg csak egy jobb smartphone-ra hagyatkozik akkor kell egy hordozható generátor, hogy mindig tudja tölteni...
-
azbest
félisten
Egy baj van vele, hogy csak mpeg2-t ismeri a dvb-t sugarzasbol. A specifikiacio szerint [link]
Szoval nalunk nem mukodik ez a resze. Pedig minden rajta van ami kellhet hozza, hisz fajlokat gondolom tudja jatszani, csak a szoftvere valoszinuleg nincs felkesztve mpeg4/avc-re. -
Góliát
őstag
Érdekes darab, biztos lesz aki megveszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8