- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
riedgras
tag
Én egy ilyen házikót szeretnék belülről is fekete-fehérre megcsinálni (venti, vízhűtéscső, kábelharisnya stb.)
Nagyon jól mutatna benne
-
proci985
MODERÁTOR
ilyesmire gondolsz? a borda egy IFX14 volt (első széria, backplatehűtővel), proci q6600@9x367 1.36V (vagy 1.38), mindkettő políros. paszta mx2, de mx4el is ugyanezek az eredmények jöttek volna ki. asztalon nézve, tehát más venti nem szólt bele, videokártya passzívan ment.
valamikor majd lesz pontosabb logout bejegyzés is, de fél éve képtelen vagyok befekezni ilyen-olyan okok miatt.
másképp: olcsón csendes 120 swif2 (de csak ha nincs szükség komolyabb légmozgásra), olcsó kiegyensúlyozott 120 scythe kaze/CM, kiegyensúlyozott csendes mindenes SFlex (tandemre nem jó), best buy csendes/performance/mindenes TY140 (bár utóbbi az utódmodell hivatalos bordája, lehet okkal teljesített ilyen jól).
[ Módosította: #65675776 ]
-
bmollszeptim
aktív tag
Jók ezek a ventik ,csak az a baj hogy ezen az áron nehez fognak labdába rúgni az Arctic mellet.szinte ezt kinálja,kevesebb mint fél áron.
-
ViZion
félisten
Jó lenne egy újabb "NAGY VENTILÁTOR TESZT"
80-140mm kategóriában, de lehetne CPU hűtős teszt is, ha Basics kap egy üveg hővezető
lekvártpasztát, akkor tutira megcsinálja...
A hangzatos nevek, a színes-bordás lapátok nem érdekelnek. Mérésekkel alátámasztott teszt annál inkább. -
Entryy
aktív tag
Mindenkinek a sajátja a legjobb, így én is ezeket tartom a legjobbnak és teszik is a dolgukat nap mint nap, csendben, hatékonyan.
-
Apika
addikt
Kinézetre szépek lettek. Jól mutatnak rajta a lamellált lapátok, amelyek "belekapaszkodnak" a levegőbe...
-
banhammer
veterán
Tetszetős ventilátorok.
-
nuke7
veterán
uuu, ilyen kéne... lehet, h be kellene ruházni 2-3 uj ventire... (antec gyári ventik már nem az igazik
)
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #7 üzenetére
Viszont a m3/h és cfm az nem azonos mértékegység. 69 m3/h az kb. 40 cfm.
Amúgy az Arctic mezei 6 dolláros F12-ese 1350 rpm mellett 74 CFM / 125,7 m3/h légszállítást ad és 0,3 sone hangja van (ez kb. 23 dB). Vagyis ugyanezt a szintet hozza harmadáron...
-
proci985
MODERÁTOR
hm, árban SFlex/GT/Noctua szint. tesztek alapján érdekes lesz, hogy teljesít is, vagy csak a kinézetre gyúrtak.
mondjuk az, hogy csak 1300rpmes verzió van belőlük... példát kéne venni a scytheről, GTből 550től 5400rpmig van minden.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nem győzőtt meg, mert van egy Noiseblocker Blacsiletn XL-1 esem. 1000 rmp melett maximum 13 db hangja van 69 m3 légszállítás mellett.
Mondjuk a design az ütős.
-
V.Dave
senior tag
Nagyon szépek. Hiába pl a Noctua csúcsminőségű hiper szuper ventillátorai, ha kinézetben a kaki jut róla eszembe.
Egyébként a 23,5 decibel az 1300fordulaton szerintem teljesen rendben van. 800rpm-en olyan 8-10 dB körül lehet mivel adnak hozzá gumi bakokat is. -
Normi™
őstag
Nem rossz ventilátorok ezek úgy tűnik,butaság leírni őket és máshoz hasonlítani anélkül,hogy életemben egyszer is hallottam volna élőben vagy akár egy kiadósabb tesztben a szélzajt és a motorzajt.Ezen a videón elég jónak tűnik a nagyobb elődje,pláne a 3v-os indulási feszültség miatt is.Várnék róla egy jó elfogulatlan tesztet.
-
LackoMester
addikt
Egész jól néz ki, de ennyi, drága és hangos is, legalábbis nekem az.
Inkább maradok a jólbevállt T. B. Silence ventiknél. -
Angel1981
veterán
Sok hűhó semmiért!
A Scythe S-Flex, és Gentle Typhoon sorozata veri ezeket (is)! -
oPalRx7
aktív tag
Vajon mikor kell lecserélni az s-flexeket?
mert ezek jó utódnak tűnnek
Új hozzászólás Aktív témák
ph A látvány mellett a teljesítményre és az alacsony zajszintre is komoly hangsúlyt fektettek.
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest