Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Az otthonokba vinné a DGX-et az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
Valóban, bár azt nem láttam még egyetlen egy netbookba sem beszerelve, természetesen ez nem azt jeleni hogy nincs is
csak én még nem találkoztam vele....
Amúgy az adatlapján a status alatt található "End of Life" nem túl biztató
-
Boxi88
őstag
LordXÉrtem, mondjuk azért különbség biztos van, mert ugye az N550-be 2 mag van, azért az csak gördülékenyebben dolgozik mint az egymagos változat?!
jerry311Tudom hogy a HT nem dob sokat pláne ha nem olyan progit használok ami tudja kezlni a HT-t... De ebbe az N550-be 2 mag van plusz HT, azért az már csak dob rajta?! Amúgy netezős, fősulis, dolgozós gép lesz... de a munkahelyemen nem photoshoppolunk meg nem videót vágunk, inkább csak diagramokkal dolgozunk.... Meg lyukas órákban egy kis 720p mkv vagy avi film nézés lenne még... game meg egyáltalán nem lesz!
Erre valószínűleg elég lenne, nem?!
-
Findzs
addikt
nem is rossz
szurkolok nekik, hagy legyen konkurencia minél több a piacon mert akkor nagyobb lesz az árverseny is és mi felhasználók csak jól járhatunk
-
.mf
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Tudnak/nák GF9300-al is, hiszen a VIA C4 busz teljesen kompatibilis az Intel FSB-vel (licencelik tőlük, hiszen ez volt a terv, hogy C2D alá is tudjanak multimédiás chipsetet adni), viszont most ennél az volt a fontosabb, hogy mutassák, hogy ők is tudnak platformszintű megoldást adni, és van fejlett multimédiás képességű chipsetük is. nV chipsettel nem lenne reklám a saját chipset-bizniszük számára.
-
dekoninck
aktív tag
Én most vettem egy miniITX VIA VB8002-es alaplapot, egy 1.6 GHz-s Nano processzor van rajta. HTPC-nek szánom, videolejátszásra elég lesz bőven. Megannyi tulajdonsága van a cuccnak, amit más rendszernél nem találtam: komponens/S-video videokimenet, LVDS (notebook képernyő) csatlakozó az alaplapon, tv-tuner kártya csatlakozó az alaplapon.
Oké, ha lenne hdmi-s tévém a 6 éves CRT Sony helyett, akkor olcsób és nem-VIA megoldás is jó lett volna, de nincs és nem is akarok venni egy pár évig(futná ugyan, de nem kell...)
Ha összeraktam és teszteltem, írok róla egy egzotikus cikket. -
LordX
veterán
A D525 és a 330 között a különbség a +233Mhz és az integrált északi híd. Mivel utóbbi tökéletesen semmit nem hoz a konyhára teljesítmény oldalon (gyakorlatilag fogták az északi hidat, és ráintegrálták a FSB-vel együtt(!) egy chipre - csak olcsóbb és kevesebbet fogyaszt), csak a +15% órajellel gyorsabb. Ezt még mindig megeszi reggelire bármelyik másik architektúra.
-
ixtom
tag
"a bárgyártó szerepét a TSMC fogja betölteni"
... és a bárpultos fogja a sört tölteni... -
Hebry
senior tag
Én ennek a hírnek csak örülni tudok.
Én sem értem miért nem tesznek mellé egy dedikált vezérlőt. -
TESCO-Zsömle
titán
Nano mellé miért nem tudnak(-tak) dobni egy GF9300-as északit, ahogy azt az ION-nal reklámozták?
-
smkb
őstag
"Intel Core 2 Duo SU7300-tól, de az Atom D330-at könnyedén elintézi. "
Szegény nano... már most a D525-el kell versenyezinie (1.83ghz, 4 szál) mert már ezek vannak a piaconm, nemhogy mire megjelenik.... nem a régi D330-al.. ami már kifutott... meg már a SU7300-is kifele vonul a piacról...
-
törölt tag
Minden elismerésem a VIA menedzsmentjének. Még mindig nem vitte őket csődbe a processzorgyártó részleg.
-
finest
addikt
VIA procc...vajon hány ns alatt tölti be az infinit loopot?
-
Srodney
senior tag
az sem lenne rossz ha az amd és az intel mellett lenne egy alternatíva és a via lenne az,csak hát oda még produkálni is kellene vmit.lényeg hogy a via tartsa a szintet és ne hagyja magát lenyomni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A jövő év első felében érkező processzor a TSMC 40 nm-es gyártástechnológiáján készül.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Escape from Tarkov
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest