- Projektor topic
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZnVjaw0K
tag
Nincs itt arrogancia, csak nem akarod elismerni, hogy egyenes válasz helyett félrebeszéltetek, tereltetek. (Nem állítom, hogy szándékosan...)
A kérdés az volt, hogy minőségi, élménybeli szempontból mi a HÁTRÁNYA? Nem az, hogy drágább-e, meg macerás-e. Még csak nem is az, hogy van-e előnye (mert ezt fejtegettétek művészeti szempontból), hanem mégegyszer: hogy mi a hátránya.
(Más kérdés, hogy számszerűen abban se értünk teljesen egyet, hogy az esetek mekkora hányadában van ELŐNYE.)Merthogy ezt nem tudom megérteni (és logikus indoklás nélkül elfogadni), hogy valakinek a jobb miért rosszabb
A többi szempont (ár, macera) nyilvánvaló, csak gondolom ti is jobban szerettek a valódi kérdés helyett inkább egy olyan szalmabábbal vitatkozni, ami könnyebben támadható. (És ez nálad ebben a thread-ben már nem az első ilyen eset)
Végül kiderült, hogy az általam feltett kérdésre (nem másra!) adott válaszotok az én nézőpontomat támasztja alá. A vita ezzel részemről lezárva. A további sértődött mellébeszélés, személyeskedő vagdalkozás nem izgat. A vita célja nem az, hogy nekem(neked, akárkinek) legyen igaza, hanem hogy kiderüljön a válasz, a valóság, az igazság. Attól függetlenül, hogy ki érvelt mellette és ellene. Ez a fenti kérdésben kiderült.
Mindemellett azt is megemlíteném, hogy azért a vita során hasznos információkkal is elláttatok. Tanultam belőle. Ezt köszönöm szépen!
További minden jót!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Samsung Q900R az első 8K tévé, amit megvehetünk itthon – de van-e értelme otthonra ekkora felbontásnak?
- V-Moda Crossfade M-100 Master
- Onkyo Tx-Sr508 7.1,hdmi
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest