Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Teljesen egyetértek a leírtakkal. Rengeteg Bluray/4K lemezem van, amin DTS hangsáv van, de az még egy dolog, hogy a licenszproblémák miatt nem kezeli a TV, de passthrough sincs.
Ezt a licensz kérdést sem értem igazán, ekkora 'sápja' lenne egy ilyen megállapodásnak? Helyette be kell érni a DD 5.1-el (újabb lemezeken van már viszont Atmos sáv is)....vagy venni kell egy komoly erősítőt, amiből utána visszaküldöm a képet a TV-be. Senki ne mondja, hogy ez nem direkt lett így kitalálva.Jövőre szeretnék egy komoly TV-t vásárolni, de igencsak elbizonytalanodtam, hogy mi lenne jó egy Series X mellé.Nyílván, ezek nem égető problémák, de azért nem kevés pénzt hagy ott az ember a kasszánál úgy, hogy egyáltalán nem biztos, hogy jól döntött.
-
Neurotoxin
őstag
Pont TV vásárlás előtt állok, nem fázok a "márkanévtől", de azért mégis csak kínai, amit maximum egy robotporszívónak nézek el. Tudom, hogy mindjárt megkapom, hogy miért gondolok egy LG-t jobbnak, de ott legalább tudom, hogy jönnek a frissítések és legalább tudja a 120 Hz-et a HDMI 2.1 és én igen, ki szeretném használni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 4K felbontású, HDR támogtású, saját okostévérendszerrel felszerelt A9G televízió járt nálunk.
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest