Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
Tybee21 #2430 üzenetére
2 dolgot szeretnék hozzáfűzni:
1. ennek a telefonnak alapban fos az akkuja, biztos vagy benne hogy ennek valami más oka van? Tény, hogy normál használat mellett max 3 napot bír
és hiába zsírúj, ez van.
2. ha csak 1 órára otthagyod nekik a telcsit, már meg is oldottad a gondjukat. Lehet hogy ugyanazt kapod vissza, vagy egy másikat. A dolog lényege egy fullos szoftverfrissítés, amivel a telcsi számlálói lenullázódnak, és sosem jössz rá hogy használt volt.
Nem hiszem hogy 4 órán kiakadnék, az ilyen sufni-gsmekben előfordul hogy maga a tulaj tesztelgeti kicsit a tellát, majd kiszemel egy másikat, az előbbit meg visszacsomagolja és eladja. Mondjuk nem kicsit igénytelen, ha le sem nullázza a hívásidőtartamot... -
Monique104
tag
válasz
Tybee21 #2423 üzenetére
Erősen inkorrekt, és előnytelen a szerződés amit aláirtál. Aki fogalmazta sem tud rendesen helyesen irni
A sorokból nekem az jött le, hogy új telefont vásároltál használtként
Valószinüleg igy próbálják meg félrevezetni a gyanútlan, és jóhiszemü vásárlót.Ha nem adott számlát, mert ez csak egy Szerződés, de a Blokkot, nem helyettesiti. Vagy Kp átvételi elsmervényt. Mivel ez egy cég, minek alapján adózik, ha számlát nem ad. Én ezzel elég hathatósan érvelnék. Ha nem enged, akkor még mindig marad a fogyasztóvédelem. A másik pedig az, hogy ez a szerződés csak őt védi.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Tybee21 #2423 üzenetére
Látszik kezdő motoros vagy a szakmában. Onnan SOHA NEM vásároltam és NEM is szabad. Szegedi vok! Vagyis melletti.
Újként vetted 6 hónap garival?
Amúgy semmi esélyed, h. jól gyere ki a dologból. Sorry! Mikor megvetted, akkor kellett vna alaposan megnézni a telót. Én így szoktam. Lesz@rom, ha rinyál az eladó, akkor is vagy 5-10 percig nyomkodom mielőtt megveszem.
Jobban jártál vna, ha pl. a Plázában veszed vagy a Corában kívül a telósnál vagy a Tescoban a T-mobil boltban (ott is van használt telős) és ott mindenre 1 év gari van és szervizel is a srác helyben. Ilyen pl. a Pláza is.
A szerződést nem lehet elolvasni. Túl picik a betűk.Mod: ja bocs látom 6 hó garis. Amennyire ki tom olvasni, abból az látszik, h. mindenhol ilyet adnak! Szal ez van. Sorry!
-
Monique104
tag
válasz
Tybee21 #2420 üzenetére
Ha nem kaptál blokkot, akkor is igazolni tudod az Imei szám alapján a vásárlásod. Elvileg a telefonokat árusitó üzletekben a készlet nyilvántartásban benne kell legyen a telefon Imei szám alapján is. Egy kedves ismerősömnek van ilyen tipusú üzlete és tőle tudom ezt konkrétan, mert onnan vettem én is a telómat. Ha mindezek ellenére sem akarnak veled érdemileg tárgyalni,akkor szépen fel kell nyomni őket "Apeh bácsinál", és több milliós lessz a bünti. Ha mindezeket felvázolod előttük, akkor hülye lenne a boltos a Feljelentös verziót választani, inkább szépen mosolyogva kiszolgál, és orvosolja a gondod. Remélem sikerrel jársz, én szurkolok neked
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest