Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Nekem még csak alig egy hete van meg, a Pannonnál vettem 5.5-tel, de eddig semmi konkrét hibája nincs, kivéve, hogy a gyári csengőhangok, sms-hangok valóban minősíthetetlenül halkak. Ezen úgy segítettem, hogy saját mp3 hangokat állítottam be helyettük. Sajnálom, hogy a tiéd hibásnak tűnik, ne hagyd annyiban.
Amúgy azt kell mondjam, a 6300 teljesen megfőzött engem. Egy K750i után egy HTC TyTN mellett után kezdtem használni, nagyon tetszik, apró, okos, gyors -- és gyönyörű.
Kiegészítés:
Én BT headsettel nem használtam még, viszont az autómba épített fedélzeti BT kihangosító rendszerrel kifogástalanul együttműködik, a műszerfalon megjelennek a SIM-en tárolt nevek, a bejövő hívás csengetési hangját kiküldi a rádió hangszórójára (az egyes hívókhoz beállított egyedi csengőhangot is), a név megjelenik a műszerfalon, a rendszerhez magától, csont nélkül kapcsolódik, felvesz, letesz -- tökéletes. Szóval azt hiszem, kifogtál egy nem 100%-os példányt, ne nyugodj bele, ennek jónak kell lennie.
-
hitman77
senior tag
Nálam nem bír ki 2 napot, csak nagyon ritkán. Naponta 1-1.5 órát beszélek rajta, kb 20 perc Internet, kb. 30 perc egyébb nyomkodás (hangrögzítő, játék, e-mail. ) Egyébként a BL-4C akkumulátor a Nokia szerint 860mAh-ás, más helyeken meg 720mAh-nak van írva. Szerintem az utóbbi az igaz, mert nekem volt E50-em is, ami jóval többet bírt a BL-5C-vel ami 970mAh-s, viszont talán többet fogyaszt a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest