Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Bluetooth hangszórók
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drang
tag
sziasztok,
itt a PH-n egy regebbi teszten arra jutottak, hogy az alaplappal parhuzamosan fujo ventiknek jobb a hatasfoka, mint a merolegeseke. ez edig cool.
ezt elolvastam, es azt mondtam, hogy a zalman 9700 vagy a Scythe SCINF-1000 lehet az en hutom, a zalman raadasul jol is mutatna a Thermalteke Tsunami hazban..
erre most rabukkanok az X-bit labs egy tesztjere [link], ahol pl a Thermaltake Big Typhoon konkretan agyonveri az egesz mezonyt scythestul, zalmanostul
a tajfun megcsak nem is kifele fujja a levegot, szoval a PH tesztje sem teljesen pontos, amikor a parhuzamosan fujo ventiket preferaljak, vagy a tajfun a kivetel, nemtom, de erdekelne a velemenyetek, mit pakoljak az X2 4800+ fole, ha 2.8 Ghz fole akarok menni??(eddig jutottam a stock-hutovel)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Tesztünk második részében a legnagyobb léghűtők, valamint két új érdekesség szerepel.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest