- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz
syler123 #1842 üzenetére
Nekem a touch 5 éves volt, és soha nem kíméltem az akkut, ha eszembe jutott felraktam tölteni, akár minden nap, le nem mértem, de csak akkor merült le teljesen, ha 2 napig egyáltalán nem volt dokkolon, szóval én nem foglalkozom a kérdéssel, ha nem megy a tévé legyen töltőn, azt kész.
-
Ispy
veterán
válasz
syler123 #1796 üzenetére
Az én led távom fele annyiba kerül, mint a tiéd, nem ez lesz a baj.
Lehet állítani kell a delayeken kicsit, nem küldi elég ideig a jelet a harmony, esetleg ezzel még tehetsz egy próbát.
Az IR jelet, ha felismerte és elmentette, akkor annak mennie kéne....
-
Ispy
veterán
válasz
syler123 #1788 üzenetére
Én vettem ledszalagot, IR vevővel és távval. Bementem a myharmonyba és azt mondtam új device. Megadtam egy kamu nevet, amire kiírta, hogy ilyen eszköz nincsen, biztosan akarom-e, mondtam igen, mondta, hogy akkor adjam meg a commandokat.
És akkor új command -> next -> next -> céloz, gombot megnyom, és már mentette is.
Ha ez nem megy, akkor lehet, hogy nem IR-es a táv, hanem RF-es, vagy olyan IR-t használ, amit a harmony nem ismer.
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #1784 üzenetére
Egyszerűen nem megy a betanítás. Hiába javítom fix command-al myharmony-ban, nem megy. Egyszerűen olyan baromságokat kérdez, hogy nem tudok vele mit kezdeni. PC-nél mivel váltok inputot, hát semmivel, de addig nem lehet kilépni, míg ki nem választom... Folyamatosan csak ezekről kérdez, ha sikerül átugrani, akkor hiába tanítom meg, kipróbálva nem működik. Az activity-ben is hozzárendeltem pedig.
-
Ispy
veterán
válasz
syler123 #1737 üzenetére
Pofátlan árak?
A harmony 1000-es anno 100k volt, hulladék kijelzővel (igaz én akciósan valami 40k-ért jutottam hozzá), a harmony touch is 54k volt, ezekhez képest az ultimate one szinte ingyen van.
(aztán az 1000-es beszart és ingyen küldtek helyette egy harmony 1100-et, az is 90k felett volt akkoriban
, ejjj régenmindenjobbvolt)
-
Ispy
veterán
válasz
syler123 #1733 üzenetére
Nekem minden funkció elfér a fizikai gombokon, ahogy Márklár is említette minden gombra 2 funkciót is rá lehet programozni, szóval a gombok számát, amit látsz szorozd be kettővel.
Annyi a különbség a 2 táv között, hogy a 650-en vannak szám gombok, a One-on ezek a kijelzőn vannak, szóval ha sokszor használod a számokat és félsz az érintő kijelzőtől, akkor inkább 650.
-
Ispy
veterán
válasz
syler123 #1729 üzenetére
Abban az esetben, ha ugyanaz a gomb kapcsolja be és ki, akkor igen, ki fogja kapcsolni, hiszen a táv nem tudja, hogy a készülékek valójában milyen állapotban vannak.
650-et nem ismerem, de one esetében több megoldás is van ilyen esetre:
- a bal alsó sarokban a képernyőn van egy gomb, amire akármelyik eszköz külön behívható, és akkor a képernyőn az eszköz parancsait éred el, ebben az esetben a be/kikapcsolás parancsot a beltérihez
- van egy beépített help funkció, ami végigmegy az összes parancson, ami az activityben meg van adva, egyesével megkérdezi, hogy lefutott-e rendben és úgy mehetsz tovább (yes/no kérdések), szóval meg fogja kérdezni, hogy a beltéri bekapcsolt-e rendben, ha azt mondod nem, akkor megint elküldi a parancsotGyakorlatban kb. így néz ki:
- benyomod a tévé nézés activityt
- észleled, hogy nem kapcsolt be a beltéri valamiért (mondjuk mert már be volt, most meg kikapcsolt)
- megnyomod a helpet
- akkor megint elküld valami parancsot a táv, majd megkérdezi, hogy most már jó-e
- ha nem kapcsolt be, akkor azt mondod nem
- megkérdezi, hogy tévé bekapcsolt-e rendben
- mondod igen
- megkérdezi, hogy bekapcsolt-e a beltéri
- mondod nem
- megpróbálja bekapcsolni és megint megkérdezi, hogy bekapcsolt-e
- ha igen kilépsz a helpből, ha nem új körBekapcsolás késleltetést lehet állítani millisecben, hiszen minden eszköznek más és más a boot ideje.
Ja és nekem touch van, pont most cserélem egy ultimate one-re, szóval már sejted melyikre szavazok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk, milyen az, mikor egyetlen nagyon okos távirányító elég az összes elektronikai berendezéshez.
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Fotó állvány eladó
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest