- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Projektor topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitehawk
csendes tag
Kiváncsi lennék, hogy az intel pre-béta g965 meghajtója mit produkál, mert az már elvileg támogatja a beépített hardveres T&L meg vertex shader dolgokat. Ha van rá lehetőség, akkor azzal egészítsétek ki a cikket légyszives.
UT 2004 alatt a drivert tesztelték, szóval azt lehetne. Ha végre lesznek driverek akkor kiderül mit is tud az első dx10-es hw..
[link]
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
próbakocka #45 üzenetére
Sztem Radeon 9200 SE körüli lehet a sebessége.
-
radírfej
senior tag
válasz
próbakocka #45 üzenetére
lassabb a legkisebb külön VGA-k nál... szóval egy x300-as vagy egy gf6200 is jobb.
-
ftc
nagyúr
oh SIS
ez a chipset fogyazt kevesebet mint 5W ? gondolván 671 valahogy ugy fogyasztott akkor enenk is annyit kellene -
próbakocka
senior tag
Mivel van egálban az RS600? 7300 GT ? (Nem látom át a grafikon alapján.)
-
Ste
addikt
Rudi, fLeSs: vga tesztnél nem lehet, hogy a különbségbe az Sm2.0 vs Sm3.0 is szerepet játszott?
-
nap
addikt
Hiányolom a régi jó szokás szerinti ingame screenshotokat.
Az fps nem minden, ha hianyzik esetleg a kep fele. -
windoki
csendes tag
Ez jó hír, akkor már biztos lesz egy érdekes teszt decemberben is
(Jó lenne még egy táblázat, hogy melyik X2 melyik Core2Duóhoz van nagyon közel összteljesítményben. A legkisebbtől a legnagyobbig. Jó nagy teszt lenne)
-
Hun'reeth
őstag
Az RS600 elég rendesen lepipált mindenkit de az a 28k túl sok legalábbis ebben a kategóriában.
Viszont a sis elképesztő! Manapság hűtőborda nélkül kiadni..... amikor bazi hőcsöves megoldások vannak... ha összeszednék magukat és végre egy normális képességű azaz épp aktuális képességekkel megáldott lapkát dobnának ki fejlettebb gyártástechnológiával szépen tarolhatnának a piacon. -
windoki
csendes tag
Csak 1 kérdés:
[link]
Lesz új mérés az augusztusi driver frissítés után is? -
arn
félisten
válasz
BlueAthlon #35 üzenetére
persze, de passzivan beszoritva vhova nem mind1. volt elotte olyan lapom, amin 6100+430 volt (az kisebb csikszelessegu es integralt, mint ez) hasonlo elrendezesben. tuning nelkul sem volt tul rozsas a helyzet.
-
Efbialy
tag
Szevasztok!
Megtetszett ez a Fatal1ty lap és elkezdtem nézelödni árlistákon, és egy érdekes dolgot fedeztem fel.
Több helyen is láttam ezt a Fatal1ty-s deszkát meg ami érdekes, hogy szerepel egy ugyan ilyen nevü(F-I90HD) de Fatal1ty nélküli is. És ez 5 ropival olcsób
De mivel nem volt rolla képecske meg leirás igy gondoltam megnézem abitéknál, hogy hogy is van ez, de nagy meglepetésre nem találtam ott Fatal1ty nélküli deszkát.
Meg nagyon máshol se találtam rolla egy szót sem.
Tehát a kérdés addot mivel tud ö kevesebbet mint Fatal1ty-s társa (talán csak anyival hogy nem piros a nyákja meg nem diszeleg rajta az a felírat)
-
twollah
nagyúr
Not Found
The requested URL /html/lap/c2d_intvga/pic/abit_via_back_B.jpg was not found on this server.
Apache Server at prohardver.hu Port 80 -
arn
félisten
válasz
BlueAthlon #32 üzenetére
z0tynal... elvileg a max beallithato 300on elmennek. a hdmis verzio dragabb - egy dolog viszont aggaszto. az nf-m2 nviewn eleg jo hutes van, de itt a chipset csak egy kis bordat kapott. raadasul olyan helyen van, hogy pl egy 8800 mellett nem tudod lecserelni a bordat. ez forrobb kartya mellett nem elonyos.
gyakorlatban lehet meg mindig szerecsesebb lenne az nview elrendezese ha gyartanak.
[Szerkesztve] -
BlueAthlon
senior tag
Nekem is fenemód tetszett a kis Fatality lap. Viszont gondolom ti is észrevettétek, hogy az északi hidon lévő nagy borda gyorsan atomforró lett.. Alapból meg se mertem piszkálni, majd egy kis ventit tettem rá, és akkor kb 575 MHZ ig elment a kis Xpress 1250G.
Anno egy 6600 assal nézegettem meg, nemsokára megpróbálgatom egy E2160 vagy 4300 assal is.
Amúgy ne az expertből szerezzétek be, van sokkalta olcsóbban is a kis drága. 17990+fa ba meg lehet venni a kis aranyoskát.
Arn, te merre láttad a lapot 17 be készleten?. Mert Emporiumtól rendeltem Asrock AliveNF7G HD-t és ilyen Abit AN-M2 őt is. Mind2 kb 12-12,5k+fa lesz, ha megjönnek.
[Szerkesztve] -
arn
félisten
en sima pct epitek
csak kicsiben.
[link]
de epp mintha azt olvastam volna, hogy a q33nak jonnek az olcsobb verzioi. de nem is ez a lenyeg.... szamomra csak annyi, hogy kicsi legyen es lehessen normalisan tuningolni. bar mintha azt irtak volna vhol, hogy nem lehet a 1333as fsb miatt 1:1ben hajtani. ami azert kar, mert a 400as fsb melle mar 1000en ketyego ram kell. pedig aztan alig szamit.
abiteknak sikerult ilyen szempontbol franko lapot alkotni am2 ala. ez meg 6150/430, de mar itt vannak a gf700asok is (an-m2). es olcsobb is raadasul (17k).
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Igazn meglepdtem vagy 1honapja mikor kiderutl hogy a intel-intel dg965ss 16.9rugo ,azota osszerakodott egy 4300-assal felinstalalodtt es feletteb teccet a dog, azota a juzer s tejjes meglegdesseh hasznajja.
Hogy ez mirt lenyeg, ha belegondolok hogy nehay eve mennyije is vettuk az intel-intleket akkor egy szavunk sme lehet:- )))
udv
neduddki -
KrAt
veterán
Ez a Fatal1ty cuccos egész korrekt cucc
-
válasz
Dr. Romano #24 üzenetére
tervez = összeállít egy fícsörlistát a mérnököknek... ''hát fiúk, a lapnak tudnia kellene ezt és ezt, menni fog, ugye?... na, nézzétek már, adok hozzá egy szép piros nyákot amin úgy nagyjából ide és ide kellene rakni a dolgokat... de aztán tuningos legyen ám frankón!''
-
rudi
nagyúr
válasz
Dr. Romano #24 üzenetére
Rosszul fogod fel a dolgot. Itt elsősorban Fatal1ty nevét próbálják a termékhez kötni. Ehhez tartozik egy design (esetünkben a fekete-piros szín) és lehet, hogy egy-egy új termékvonalnál megkérdezik Fatal1ty-t, hogy szerinte mit lenne rédemes rátenni egy ilyen deszkára. Nem arról dönt a játékos, hogy hány rétegű legyen a NYÁK és melyik gyártó FET-jeit vagy IC-it használják, hanem olyanokban ad tippet, hogy mondjuk legyen az alaplapon reset vagy bekapcsoló gomb, hogy ne kelljen fémmel tűlet összeérintgetni vagy legyen dupla BIOS, legyen-e FW vagy eSATA vagy ezer USB a hátsó panelen és hasonlók. Szerintem, ha téged kérdeznének meg, neked is lenne pár ötleted.
-
Oliverda
félisten
válasz
Dr. Romano #24 üzenetére
Gondolom ez a tervezés annyiból áll hogy aszondja legyen rajta firewire, 2 lan, 6 USB, 1 PCI, meg bazi nagy fekete borda, stb...
Szerintem nyissunk alaplaptervezős topikot, és védessük le az ötleteket PHatality! néven. Minden lapon lenne egy PATA port legalább, ez lenne a névjegy. -
rudi
nagyúr
Tudtommal a Q33 nem a G965 hanem a 945G kiváltárása készült, szóval inkább irodába mint HTPC-be való. Az év végén debütáló Q35 viszont érdekes lesz,a kárcsak a GeForce 700-as széria. Szerintem akkor fogunk madj újra foglalkozi ezzel a témával, amikor az előbb említett két chipkészlet megérkezik. Addigra összeállítunk videolejátszási tesztet is.
-
Male
nagyúr
Eléggé hiányolom a videos képességek tesztelését... (meg persze a TV kimenetet a lapokról
)
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #18 üzenetére
állítólag ő tervezi (legalábbis a tervezőknek tanácsot ad, hogy milyen legyen), és ezért fatality, nem azért, mert ő ezt használja.
-
Stalker-2572
veterán
Nemrossz, de milyen alapon nyomták rá a Fatal1ty plecsnit
, Ő úgyse használ ilyet... minek?!
-
arn
félisten
fless!
en most hasonlo cipoben vagyok - kicsi izmos gepet szeretnek, de am2es lapot lehetett csak normalisan tuningolni (brisbane van epp ezert jelenleg). viszont most jottek ki a g33as lapok, ahol az asust es a gigat allitolag 450 fole lehet rangatni.
viszont teszt meg nyista. nem tervezitek? -
StaMiNa
aktív tag
Apro elirashiba:
A memóriánál már DDR2-1067-et is megadhatunk, feszültsége pedig 1,80–1,95 V között adagolható 0,05 V-os lépésekkel. Emellett állíthatjuk a PCI Express frekvenciát (90 és 150 MHz között) és a processzor szorzóját is. -
BlueAthlon
senior tag
Na végre sikerült tesztelni az rs600at. Kb. már március közepén sikerült beszereznem az Abit Fatalityt, és már több fórumban is irtam, hogy az IGP rendesen agyonvert mindent, már akkor is. Sőt tuningolva még jobb volt a drága. Rá vonatkozó topikokban megtaláljátok az eredményeimet.
-
próbakocka
senior tag
hiánypótló cikk!
-
c41r0^
őstag
jó cikk nagyon, mint mindig
azonban hiba:
a chipset összefoglaló táblázatban az ICH8-hoz RAID támogatást írtatok, csak az ICH8R támogat RAID-et
gondolom itt mint ''család'' írtatok az ICH8ról, de akkoris félrevezető
[Szerkesztve] -
Crytek
nagyúr
Az lenne a jó ha már legalább 6600GT szintű integrált VGa-k lennének az alaplapokon!
-
Telefunen
őstag
Szerintem meg a ''Fatal1ty'' cimke baromság egy int. VGA-s lapra -28K-ért már bőven kapok épkézláb i965P-s lapot (legalább ilyen, de inkább jobb tuninggal)+különálló VGA-t (ami akármilyen is, ezt a szintet hozza, egyébként ez a szint amúgy sem olyan nagy durr. csak ugye Intel-es fronton nincsen nV-s alternatíva, egy 6150 is kb. ez a színvonal)
-
gyvi
csendes tag
Vajon az Abit lap lekezel egyszerre két monitort is rendesen (VGA + HDMI)? Rudi, ezt nem néztétek véletlenül?
-
Kriza
őstag
Ez az ATI/AMG lap elég jóm muzsikált.
Vajon mi az az élcsatlakozó a SIS-es alaplap szélén??? -
BITBOYS
addikt
Az RS600 szinte verhetetlen. Abit Fatal1ty F-I90HD pedig nagyon jó alap egy htpc-hez.
Kicsi a bors...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megvizsgáltuk, milyen lehetőségei vannak azoknak, akik integrált GPU-s alaplapot szeretnének Intel processzoruk alá.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- 2 x 32 GB kit 6000 MHz CL30 DDR5 G.Skill Tident Z5 Neo RGB 10 év garancia!!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest