Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
Dr. Romano #24 üzenetére
Rosszul fogod fel a dolgot. Itt elsősorban Fatal1ty nevét próbálják a termékhez kötni. Ehhez tartozik egy design (esetünkben a fekete-piros szín) és lehet, hogy egy-egy új termékvonalnál megkérdezik Fatal1ty-t, hogy szerinte mit lenne rédemes rátenni egy ilyen deszkára. Nem arról dönt a játékos, hogy hány rétegű legyen a NYÁK és melyik gyártó FET-jeit vagy IC-it használják, hanem olyanokban ad tippet, hogy mondjuk legyen az alaplapon reset vagy bekapcsoló gomb, hogy ne kelljen fémmel tűlet összeérintgetni vagy legyen dupla BIOS, legyen-e FW vagy eSATA vagy ezer USB a hátsó panelen és hasonlók. Szerintem, ha téged kérdeznének meg, neked is lenne pár ötleted.
-
rudi
nagyúr
Tudtommal a Q33 nem a G965 hanem a 945G kiváltárása készült, szóval inkább irodába mint HTPC-be való. Az év végén debütáló Q35 viszont érdekes lesz,a kárcsak a GeForce 700-as széria. Szerintem akkor fogunk madj újra foglalkozi ezzel a témával, amikor az előbb említett két chipkészlet megérkezik. Addigra összeállítunk videolejátszási tesztet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest