Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgabi333
aktív tag
Egyetértek több előttem szólóval.. A Download master (vagymi) tényleg használhatatlan, mondjuk nincs igazán tapasztalatom, mert egy óra próbálkozás után meguntam és felhagytam a működésre bírással.
Szerintem úgy ahogy van az egész ASUS firmware egy szemét.
Történet:
jó openwrt-s módjára megöltem a linksys routerem, kellett egy másik, épp akkor jelent meg az asus wl-500gP, franya, beszereztem egyet. Gondoltam míg a gari tart hagyom rajta az eredeti firmware-t, mert minden funckiót ami kellett megvolt papíron. Furcsa módon három órás szórakozás után a fontosabb szolgáltatásokból egyet sem tudtam használni. Nah akkor felment bennem a pumpa, előkaptam az openwrt-t, azóta megy mint a kisangyal.
U.I: egy normális szoftvere van az asus routereknek, a firmware upgade-elő cucc. az tényleg jól megy.
U.I.2: openwrt-re már van stmp és pop3 szerver is. Tehát levelezni is lehet rajta. Akár ezen a wl-700-ason is..
U.I.3: Szerintem sem lenne értelme 2,5-ös merevlemezt rakni beléjük. Egyrészt már leírtak szerint is drágább lenne. Meg a fogyasztáson sem lenne értelme spórolni, mivel maga a router is kb 5-10 wattot vesz fel, és a helyfoglalás sem problémás egy ilyen hálózati eszköznél. Nameg a 3,5-esek talán megbízhatóbbak 24h-s használat mellett, vagy tévedek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ph 250 GB-os merevlemez lakik benne, weboldalt készíthetünk rá, kezeli a webkamerát, nyomtatót, és még torrentezik is.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest