Hirdetés
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
Az én olvasatomban a cikk arról szól, hogy van egy (amerikában egyébként elég neves) gyártó, akinek a termékeit kipróbáltátok és ugyan érdekes de messze nem azt tudja mint ami a papírokban van. Lásd stol #10 hozzászólása.
A fórum általában arról szól, hogy megvitatják az emberek a véleményeiket, tehát elmondtam az én véleményemet egy olyan termékről amit nap mint nap használok egy olyan termékkel szemben amit Ti a cikkben megemlítettetek.
A ''szereztem egy UPS-t de ki kellene cserélnem benne az akkut, jó bele a Zsiguliból kibarkácsolt?'' hozzászólás mennyire témábavágó?
(bocs lapa, nem ellened irányult a dolog..)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az amerikai Tripp Lite-ról eddig vajmi keveset hallhattunk hazánkban, pedig a cég komoly tapasztalattal rendelkezik a szünetmentes tápegységek gyártásában.
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Videószerkesztés
- További aktív témák...
- Corsair HX1000 1000W Moduláris, 80+Platina hatékonyságú és gyakorlatilag hangtalan
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Corsair iCUE H100i RGB Elite Capellix XT 240 mm
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Zalman ZM-1200-ARX, ATX, 1200W, 80 Pus Platinum
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest