- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Na, végre megtaláltam a cikket:
Középen: Performance Compared With A True Quadro
Van különbség a driveren kívül. Továbbá Softmod nélkül néhány program el sem indult, illetve néhány funkció nem volt elérhető. De ha jól tudom, a 9800 / 250 votl az utolsó, amit lehetett Softmoddolni.(8800 GTS-ből lett FX4600-ot hasonlítottak egy 8600 GT-nek megfelelő FX1700-hoz, tehát osztályon belül a különbség még nagyobb.)
-
dezz
nagyúr
Én nem a mondandód nyilvánvaló részével foglalkoztam, hanem hogy ez "lenyúlás"-e vagy sem. A hétköznapi, "játék" kártyákon alig van haszon... És mint tudjuk, ezek a cégek nem jótékonysági intézmények, valahol pénzt is kell keresni. Az, hogy egy magyar kisvállalkozó mit engedhet meg magának és mit nem, nagyon nem kell, hogy őket érdekelje... Náluk belefér egy kisvállalkozás keretébe, és ez a normális.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest