Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday #17 üzenetére
hmmm, pedig én is olvastam és tetszett is, de nem jutott volna eszembe, hogy belinkeljem, mert akkora ugrást tett kedves szbalogh fórumtárs, hogy szimplán nem is reagáltam volna rá.
de ott van a felettem lévő hozzászólásban példával együtt leírva, hogy miért teljesen nonszensz összekapcsolás a "megfigyelt újságírók" gyakorlat. pláne, hogy a cikk még ki is emeli az oknyomozó újságírást, mint különösenüldözendőmegfigyelendő tevékenység. mert nehogy már olyasmi kiderüljön, ami az adott megfigyelő apparátust irányító hatalomnak hátrányt/problémát okoz.de a legszomorúbb az egészben, hogy az optimálisan elbutított tömegek felülnek a boszorkányüldözésnek. mint például kedves UK miniszetelnök vagy micsoda rögtön azzal KAMPÁNYOL (tehát már nem is kell sunyiskodni, hanem ezzel kampányol), hogy hoboék után felszámolja a titkosítást. és le merem fogadni, hogy meg is fogják szavazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Alkoholista nevelde
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Vector 17 HX laptop / Intel i9 13980HX / Nvidia RTX 4080 12GB / 16GB RAM
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest