- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz Rickenstein #28 üzenetére
Jo kerdes, hogy miert, szerintem eleg hulladekok, van par ami okes, a szerverek is elmennek.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Rickenstein
senior tag
válasz Napfénysüti #26 üzenetére
Az Elitebook üzleti célú notebook. Nyugi, jó sokat adnak el. Manapság a nagy cégek szinte kizárólag HP notikkal és asztali gépekkel töltik fel a gépparkukat...
PS C:\>_
-
adalbert1
veterán
Remélem a 2540p-nél végre elfelejtik az 1.8-as HDD-t. Az nc2400-mal is csak ez a baj, így kb. semmi értelmesre nem lehet cserélni, vagy csak horror áron...
-
Kobe
veterán
milyen jó lenne, ha a HP temérdek normális laptoppal inditaná a tavaszt....hihetetlen végletes a gyártó, vagy van kvadrágán kurvajó üzleti notebook, vagy van kvaolcson kvaszar low-segment noti. A kettő között meg hiányzik egy teljes piac, a rendes consumer gépek kategóriája, amit a legtöbben keresnek. A hp sem erőlteti, fejlesztgeti már a pavilionokat (jobb is szerintem temetni azt a szériát), de hogy a helyére nem képes semmi normálisat bevezetni, az már gáz.
-
veterán
Ezek a gépek még nincsenek renew kategóriában - érthető okokból - de fél-egy év és megjelennek.
Egyébként vannak hazai boltok is, mint pl a nbstore, de az ebay-en még olcsóbban megkapod. A garancia pedig ugyanúgy érvényes idehaza is. (én is onnan veszem, vettem)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
domi007
őstag
EliteBookbol miert nincsen 13 inches...mind1 a ProBook is nagyon jol nez ki, csak az akksija legyen jo (nVidia Optimust ezek mar hasznaljak?)...kezdhetek gyujtogetni az tuti
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
brumesz
aktív tag
imádom a probookok designját
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
huszar90
aktív tag
válasz yakuza.tora #7 üzenetére
úgy látom mindenkinek nagyon bejön a tábla, meg persze nekem is
-
Napfénysüti
nagyúr
Az EliteBookokat elfogadnám. Ezek már komoly minőségi üzleti gépek. Persze meg is kérik az árukat rendesen.
Més que un club!
-
Morden24
nagyúr
A két EliteBook zseniálisan néz ki
Sectumsempra - For Enemies
-
bocsika
aktív tag
A HP EliteBook dizájnja mindig is a szívem csücske volt szerintem az életben nem lesz annyi pénzem hogy egy rendes felszereltségűt megvegyek. Nekem bejön ez a kockás, konzervatív kivitel.
-
sanzi89
addikt
Végre nem csak Pavilion... Ezek már emberien néznek ki.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
^Clown
addikt
Elég csinosak lettek
-
Sicilian
addikt
Az első szürke szál csiszolt verzió az tetszik..
nothing is true everything is permitted..
-
Enton
addikt
Mostmár tudom mire kell vadászni:
HP EliteBook 2740p"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Gergőke88
addikt
válasz moha bácsi #3 üzenetére
Az 550 utódja a compaq 610-es. Ugyanaz a siralmas külső....
-
veterán
A táblaPC-s nagyon vad. El tudnám viselni. Na ebben a kategóriában már jó a HP-k.
-
Taky
senior tag
HP ProBook 4420s kell, remélem lesz itthon is...
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
GrotESC
aktív tag
A 2540 nekem is bejön.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
hardverarc
csendes tag
ahogy nézem visszajön a régi logó
pspfilez.extra.hu minden amit psp-ps3-stbről tudni érdemes :D
-
veterán
A 2540 álmaim gépe (ahogy a 2530 is az volt).
A mostani 6930-amnál kisebb, de minden benne van, ami kell egy gépbe.Várom már, hogy megjelenjenek a Renew változatok...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest