- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
Rickenstein #28 üzenetére
Jo kerdes, hogy miert, szerintem eleg hulladekok, van par ami okes, a szerverek is elmennek.
-
Rickenstein
senior tag
válasz
Napfénysüti #26 üzenetére
Az Elitebook üzleti célú notebook. Nyugi, jó sokat adnak el. Manapság a nagy cégek szinte kizárólag HP notikkal és asztali gépekkel töltik fel a gépparkukat...
-
adalbert1
veterán
Remélem a 2540p-nél végre elfelejtik az 1.8-as HDD-t. Az nc2400-mal is csak ez a baj, így kb. semmi értelmesre nem lehet cserélni, vagy csak horror áron...
-
Kobe
veterán
milyen jó lenne, ha a HP temérdek normális laptoppal inditaná a tavaszt....hihetetlen végletes a gyártó, vagy van kvadrágán kurvajó üzleti notebook, vagy van kvaolcson kvaszar low-segment noti. A kettő között meg hiányzik egy teljes piac, a rendes consumer gépek kategóriája, amit a legtöbben keresnek. A hp sem erőlteti, fejlesztgeti már a pavilionokat (jobb is szerintem temetni azt a szériát), de hogy a helyére nem képes semmi normálisat bevezetni, az már gáz.
-
-
domi007
őstag
EliteBookbol miert nincsen 13 inches...mind1 a ProBook is nagyon jol nez ki, csak az akksija legyen jo (nVidia Optimust ezek mar hasznaljak?)...kezdhetek gyujtogetni az tuti
-
brumesz
aktív tag
imádom a probookok designját
-
huszar90
aktív tag
válasz
yakuza.tora #7 üzenetére
úgy látom mindenkinek nagyon bejön a tábla, meg persze nekem is
-
Napfénysüti
nagyúr
Az EliteBookokat elfogadnám. Ezek már komoly minőségi üzleti gépek.
Persze meg is kérik az árukat rendesen.
-
Morden24
nagyúr
A két EliteBook zseniálisan néz ki
-
bocsika
aktív tag
A HP EliteBook dizájnja mindig is a szívem csücske volt szerintem az életben nem lesz annyi pénzem hogy egy rendes felszereltségűt megvegyek. Nekem bejön ez a kockás, konzervatív kivitel.
-
sanzi89
addikt
Végre nem csak Pavilion... Ezek már emberien néznek ki.
-
^Clown
addikt
Elég csinosak lettek
-
Sicilian
addikt
Az első szürke szál csiszolt verzió az tetszik..
-
Enton
addikt
Mostmár tudom mire kell vadászni:
HP EliteBook 2740p -
Gergőke88
addikt
válasz
moha bácsi #3 üzenetére
Az 550 utódja a compaq 610-es. Ugyanaz a siralmas külső....
-
A táblaPC-s nagyon vad. El tudnám viselni. Na ebben a kategóriában már jó a HP-k.
-
Taky
senior tag
HP ProBook 4420s kell, remélem lesz itthon is...
-
GrotESC
aktív tag
A 2540 nekem is bejön.
-
hardverarc
csendes tag
ahogy nézem visszajön a régi logó
-
A 2540 álmaim gépe (ahogy a 2530 is az volt).
A mostani 6930-amnál kisebb, de minden benne van, ami kell egy gépbe.Várom már, hogy megjelenjenek a Renew változatok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó üzleti notebookjainak EliteBook és ProBook sorozata hat taggal bővült, köztük egy tablettel is.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest