- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
Úgy érzem, sok a ha, majd, egyszer. Az embernek a termék most kell, nem jövőre. Az hogy mesterségesen van korlátozva a Physx az nv részéről meg lehet hogy nem szép húzás, de ilyen a piac. Vettek egy szolgáltatást és pénzt szeretnének látni belőle. Az miért érné meg neki, hogy mindenhol ingyen lehessen használni. Az összes cég így működik, ezért nem fogom megérteni a fanboyokat...
És igen megvettem egy 430-ast dedikált kártyának, mert nekem megért annyit. Ez nem zárja ki a dx11-et, ha egyesek nem is értik (most 6870x2 van mellette). Nekem megérte így, ha csak néhány esetben is, de élvezhető különbség van (látványosabb, mint a dx10-dx11 között..). Kevés pénzből van egy kis fogyasztású kártyám, ami erre tökéletesen alkalmas. -
Simon02
tag
Ezt a nagy sírást...
Én is megvettem egy GT430-as 64 bites kártyát (igaz 128-asnak volt hirdetve), 7 ezerért. Tartaléknak, dedikált Physx kártyának tökéletes, oda nem kell nagy memsávszél, gpu számítási kapacitás, az meg a 96 SP-vel megvan (nem érdekel, hogy melyik Ati hívő szerint nem való semmire a Physx, dob annyit a látványon, mint a dx11 - mellesleg Ati dGPU mellett használom).
Ezek a kártyák filmek gyorsítására, kocajátékosoknak (nem Crysis 2), kép megjelenítésére, esetleg CUDA programozásra valók, nem több százezres darabok. Nem tök mind1, hogy új széria-e, aki meg ezt veszi komoly játékra, meg is érdemli.Tájékozódni mindenki tud!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártók természetesen beneveznek a nemrég befutott GeForce GT 610, 620 és 630 jelzésű trió forgalmazására.
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest