Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbartelx
csendes tag
Sziasztok.
Elolvasva a cikket, csak nekem nincs meg, hogy milyen felbontású a kimenet settopboxnak? Látom, hogy letud játszani 4K-t, OK. Alapspecifikáció nagyon jó lett volna a leírásban. 1080p, vagy 4K a kimenete?
Nekem kb egy dolog miatt érné meg a váltás, az a 4K natív felbontás, mindent mást már egy alap okos TV is tud. Ha nem lenne IPTV, hanem kábelen kapnám a Telekom megoldását, akkor meg a TV intézné még az EPG-t is.
Szerintem 2021-ben, amikor már a 8K küszöbén állunk über ciki, hogy az alap Telekom settopbox még mindig csak 1080/50i-t tud.Tudom IPTV és kell a net sáv-széllesség a 4K csatornákhoz, de akkor is őskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Airpods Max 2nd Gen. (2024) USB-C Starlight, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airpods Max 2nd Gen. (2024) USB-C Starlight, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Partybox Ultimate - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Boombox 3 Wifi - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- PS Plus előfizetések
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000