- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIC5I
tag
pc-n falmily sharerrel van meg onnan szoktam streamelni én meg ps4 pro ra vettem meg és ott játszok vele
megjelenéskor borzalmas volt az online pc-n is ps en is mindenhol ha rá keresel hogy Tekken 7 Opponent Contion Lost akkor kb több ezer forum meg video cryt találsz
10 emberből ha csak 1 re tudtál fel csatlakozni az csoda volt most már lényegesen jobb de most sem tökéletes de már jó nincs vele nagy gond 80% osanak mondanám
pron nem tölt sokat maximum ha rosz az ellenfél connectionja pc n meg kifejezetten gyors
az új karaktereket szerintem majd fokozatosan lehet feloldani valami segitségével de remélem nem csak úgy feloldják legyen kis játék élmény is
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az újdonság a legendás sorozat jobb epizódjai közé tartozik, és külön megnyugtató ez akkor, ha valaki hozzám hasonlóan az utóbbi néhány részben újra és újra csalódott.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Tesla topik
- Battlefield V
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest