Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #79335424 #61 üzenetére

tehát szerinted az ilyen jellegű intézkedések akár rövidtávon is tarthatóak lennének, és működnének bármilyen civilizáltnak nevezett társadalmon belül?

mert szerintem nem. mint írtam abban a pillanatban egy csoportba kerülnénk a vak muzulmán terroristákkal, a kongó mélyén tömegmészárló afrikaiakkal, a nőket kövezőkkel, és még sorolhatnám. akiket alapvetően mind lenézünk. szép jövőkép lenne...

"Ha neki kell megalkudnia, akkor egy addig tisztességes ember bizalma rendülhet meg az igazságszolgáltatásban"

aztán már csak egy lépés hogy ha a bizalom megrendül bárki irányában akkor is hasonló szankciókat foganatosítsunk. megingott a bizalmam a kapcsolatomban, nosza követ az asszonyra. megcsalt, savat az arcára hiszen milyen károkat okozott nekem meg a gyerekeimnek, anyagilag is mennyit buktam rajta miközben meg még csak nem is szerett... átvert a mocsok eljátszotta a bizalmamat, a jövőben is el fogja másét, nincs helye a társadalomban!!!!!shiftnéééégy. nincs az olyan messze az általad vázolt értékektől.

Új hozzászólás Aktív témák