- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#79335424 #61 üzenetére
tehát szerinted az ilyen jellegű intézkedések akár rövidtávon is tarthatóak lennének, és működnének bármilyen civilizáltnak nevezett társadalmon belül?
mert szerintem nem. mint írtam abban a pillanatban egy csoportba kerülnénk a vak muzulmán terroristákkal, a kongó mélyén tömegmészárló afrikaiakkal, a nőket kövezőkkel, és még sorolhatnám. akiket alapvetően mind lenézünk. szép jövőkép lenne...
"Ha neki kell megalkudnia, akkor egy addig tisztességes ember bizalma rendülhet meg az igazságszolgáltatásban"
aztán már csak egy lépés hogy ha a bizalom megrendül bárki irányában akkor is hasonló szankciókat foganatosítsunk. megingott a bizalmam a kapcsolatomban, nosza követ az asszonyra. megcsalt, savat az arcára hiszen milyen károkat okozott nekem meg a gyerekeimnek, anyagilag is mennyit buktam rajta miközben meg még csak nem is szerett... átvert a mocsok eljátszotta a bizalmamat, a jövőben is el fogja másét, nincs helye a társadalomban!!!!!shiftnéééégy. nincs az olyan messze az általad vázolt értékektől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztalos klub
- Synology NAS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debian GNU/Linux
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest