Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#56573440 #51 üzenetére
Nekem pedig a Te megközelítésed a fura. De elfogadom, mert tudom, hogy annak a közegnek amiben én élek, teljesen más az értékrendje, mint ami ma általános. Tény, hogy egy kicsit talán "vadabb", de sztem tisztább is. Igen, van benne fogat, fogért is és gyakori, hogy a büntetést a sértett mondja ki. Ugyanakkor a férfi hordja a nadrágot, a kimondott szónak súlya van, a Facebook alantas, a telefonom pedig soha nincs kikapcsolva, mert ha abból a pár számból csörög valamelyik, akkor csak egy kérdésem lehet: hova? És természetesen erre én is viszont számíthatok, ha szükségem lenne segítségre. Ezek számomra értékek, amik a mai társadalomból (tisztelet a kivételnek) sztem hiányoznak és számomra az lenne a legnagyobb büntetés, ha az a körülöttem levő néhány ember úgy döntene, hogy többet nem vagyok méltó arra, hogy közéjük tartozzak. Biztos, hogy ez történne, ha kiderülne, hogy én egy ilyen csalás elkövetője vagyok. Akkor a büntetésem legenyhébb része lenne az, amit a bíróság mérne rám. Úgyhogy igen, én az ilyesmit radikálisabban kezelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest