Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #56573440 #51 üzenetére

Nekem pedig a Te megközelítésed a fura. De elfogadom, mert tudom, hogy annak a közegnek amiben én élek, teljesen más az értékrendje, mint ami ma általános. Tény, hogy egy kicsit talán "vadabb", de sztem tisztább is. Igen, van benne fogat, fogért is és gyakori, hogy a büntetést a sértett mondja ki. Ugyanakkor a férfi hordja a nadrágot, a kimondott szónak súlya van, a Facebook alantas, a telefonom pedig soha nincs kikapcsolva, mert ha abból a pár számból csörög valamelyik, akkor csak egy kérdésem lehet: hova? És természetesen erre én is viszont számíthatok, ha szükségem lenne segítségre. Ezek számomra értékek, amik a mai társadalomból (tisztelet a kivételnek) sztem hiányoznak és számomra az lenne a legnagyobb büntetés, ha az a körülöttem levő néhány ember úgy döntene, hogy többet nem vagyok méltó arra, hogy közéjük tartozzak. Biztos, hogy ez történne, ha kiderülne, hogy én egy ilyen csalás elkövetője vagyok. Akkor a büntetésem legenyhébb része lenne az, amit a bíróság mérne rám. Úgyhogy igen, én az ilyesmit radikálisabban kezelem.

Új hozzászólás Aktív témák