- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #24 üzenetére
Szögezzük le: Akkor egy AAA nevezésü játékot rohadt sok pénz elkészíteni, de rohadt gagyi is lehet pl. Moh warfighter. Ah, értem...
Ha a minecraft elvérzik a grafikán, a counter strike már rég a kukában van, a COD meg afelé halad. Tudsz az assasins creeddel 9x földméretet legenerálni, teljesen random, és azon tudsz te úgy építeni ahogy akarsz? Nem? Akkor az is elvérzik. A minecraft sokkal messzebb jár egy-két helyen technikailag, és sokkal szebb textúrát is berakhatsz, sokkal nagyobb felbontásban, tüélesen, mint egyes tavalyi "AAA"-s játékokban.
De a lényeg, hogy a minecraft olyan, mint egy angry birds: így fest jól. Ha nem fut el a gépeden 30 fps körül, a fene sem játszik vele sokat. Látod, a gépigénye még kisebb is. De amúgy 1-2 moddal elérheted, hogy az fps szám 15 körül lengjen a sok motion blurtól, és valós árnyékszámítástól.
Jól lehet irányítani. Szerintem nincs ilyen téren egyszerübb játék, amivel bonyolult dolgokat lehet végezni.
Ez egy survival játék, nem sztorialapú, de a multija viszont a legjobb.
Igen ez az én véleményem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
blade zte #23 üzenetére
Nem is.
Grafika, fizika, történet, játékélmény. Ez az alap. Aztán jöhet még hozzá a technikai része: Optimalizáltság, irányítás, gépigény.
Egy rendes AAA játék egyik alap dologban se maradhat el a kor elvárásaitól. Minecraft minimum a Grafikán elvérzik. Történetet azért nem mondom, mert sosem volt dolgom vele, nem tudom van-e neki egyáltalán.
Egy komoly technikai alap, egy motor kifejlesztése és vásárlása is sok pénzbe kerül, aztán kezdődhet a modellezés, optimalizálás, stb.
Nem azért AAA egy játék mert drága, hanem azért drága, mert AAA.
Az, hogy neked mi micsoda, teljesen szubjektív dolog. Attól, hogy számodra a MC egy AAA játék, még nem lesz az. Angry Birds a világ szinte minden 'eladási' rekordját megdöntötte, mégsem egy AAA cucc.
-
blade zte
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
Számomra a minecraft az AAA.
Most nehogymár a készítési pénz alapján határozzunk meg játékokat. -
-
TESCO-Zsömle
titán
Akár. De nézzen magába, aki szerint egy roncsderbinél nem fontos az élethű törés/torzulás.
ledgeri: Kevés pénzből kimagaslóan jót csinálni a legritkább esetekben szokott sikerülni. Az olcsóbb nem indie játékok legfeljebb eredetiséggel és ötletekkel tűnhetnek ki a mezőnyből. Egy AAA játéknak AAA ára is van...
-
Sonja
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #15 üzenetére
Akkor te valami ilyesmit szeretnél!
-
válasz
TESCO-Zsömle #17 üzenetére
Kívánom, hogy csináljanak egy jó játékot olcsón, amiből nagy nevük lesz, és jöjjenek ki egy olyan kövi résszel, hogy ne lehessen kihagyni az előrendelést se!!!
-
válasz
TESCO-Zsömle #15 üzenetére
júúúúúúúúúj.... (állítólag abból is jön valami új, mármint carmageddon-féle..)...,de ehhez:
Csak annyit kérek, hogy legyen súlya a kocsinak, és minden másnak a pályán!!!
Ezért a kedvencem a Flatout... de a 2 már kevésbe...HA valaki azt mondja, hogy jönne Gamerangeren egy kis Multi-s Flatout-ra az kérem jelezze (nekem most nincs fent..)
-
TESCO-Zsömle
titán
Töréssel nem vagyok megelégedve. Frontális ütközésnél csak a héjjak hullanak le, de egyik kocsi orra se gyűrődik fel. Szép, szép, de csak olyan látszi a dolog. Majd ha egy jól irányzott oldal-ütközésnél meghajlik/kettétörik a verda. Na AZ törés lesz. Ez csak szemetelés...
Fizika még dobhat rajta, de ennél a Crashday is többet tudott, Carmageddonról nem is beszélve, ahol úgy kiflibe hajtották az autódat, hogy csak körbe-körbe tudtál menni...
-
törölt tag
A Rally Trophy-t, meg az első Flatout-ot kedveltem anno, a Flatout 2-t kifejezetten szerettem. Az Ultimate Carnage-ban viszont lazán több ezer kilométert beletoltam, imádom. Vizsgaidőszakokban anno volt hogy napi több tucat custom 10 körös versenyt letoltam, több pályán betúrtam a köridőimet a top50-be, szóval összességében kegyetlen mennyiségű időmet nyelte el. (Ennél többet talán csak a Trackmania United Forever multi része vitt el, az volt a másik dolog amit vizsgaidőszakokban tanulás helyett űztem.
) Szóval bármilyen roncsderbis állatságon is ügyködik a Bugbear, az kell, lehetőleg minél hamarabb.
-
boeing
őstag
Seek and destroy.
-
.LnB
titán
Jónak tűnik nekem tetszik, bár alapból jobban preferálom a szimulátor jellegű autós játékokat (ez röviden azt jelenti, hogy hányok az NFS, és GRID féle ******-tól
). De ez jó móka lehet majd.
-
Xaels
félisten
Itt aztán kiélhetjük majd magunkat.
-
blade zte
őstag
válasz
errorcode06 #6 üzenetére
Az utolsó flatouthoz annyi köze volt a bugbearnak, hogy ök találták ki azt, hogy flatout. Amúgy egy ismeretlen csapat csinálta. Ezért nem találsz egy szösszenetet sem a weboldalukon arról a részröl.
-
danikollar
őstag
Izgalmasan néz ki!
-
cbr688
senior tag
kár h az összes kerék csak a levegőben lóg..
-
errorcode06
őstag
Viszont az utolsó FlatOut, nagyon el lett cseszve...
-
RepeatSector
senior tag
óóh BugBear ki először a rally tropy-val vetted el eszünk majd a flatout sorozattal fejlesztetted tovább elménk.
Flatout 2 mai napig, szinte napi szinten előkerül nálam, vagyis az új stuff nagyon várós(alkaline trio-t és zebrahead-et bele és tökéletes lesz
)
-
fondorlatos
aktív tag
A Flatout 1-et nagyon bírtam annak idején - hála a Bugbear teamnek.
-
blade zte
őstag
Hú basszus, most fejeztem be a flatout ultimate carnage végigjátszását, a dolgok 90%-a aranyérem már, jókor jön. 3. rész kihagy, jön ez.
-
tDr1v3r
veterán
KELL!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rombolás felsőfokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest