- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
-
manó17
csendes tag
Sziasztok , nem rég vettem egy új Acer Aspire 5542G Notebook-ot.
Xp-t tettem rá, és az vele a gondom hogy a mikrofont nem tudom rajta bekapcsolni.
Valaki tudna segíteni mi lehet a gond?
-
vcsabika
tag
jaj de vártam már a 3820-t!
-
rizso
addikt
Az elején nekem is furcsa volt, de most már nagyon megszoktam 4:3 elé viszont már nem szívesen ülök le, az zavar valamilyen szinten(oké, tv-nél még annyira nem, de monitornál )
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Hát ezeket a gépeket nem mondanám egy húúúú de nagy újításnak forma terén...Sőt, sokkal szebb acer gépek vannak!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
TeeJay
félisten
kicsit vicc hogy 2010-ben visszafelé fejlődünk...
csak engem zavar az hogy egy penge jó notebook-nak 768sor a függőleges felbontása???
az 1280x800-at még úgy ahogy elviseltem a jó "kis" 20"-os 1680x1050-es monitorom után
de ezt a még kisebb függőleges felbontást már mire használjam?legalább 1440x900 vagy 1680x1050 lenne jó (utóbbi már 17,x" körül) de ahogy látom mindenhova betört a szinte tökéletes 16:10 képarány után a 16:9...
a következő a 21:9 lesz minden notebook-on?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Vention
csendes tag
És fizetnél érte mondjuk 100000 forinttal többet?
A gyártók szegmentálják a kínálatot, olcsó noti épp csak a minimális szolgáltatásokat tudja, ha szükséged van pótakkus megoldásra akkor vedd meg az üzletit... Ha kiadnának egy napelemes notit akkor tuti hogy valamelyik felső kategóriába kerülne és borzasztó drága lenne.
http://noti.blog.hu
-
szuper-t
őstag
3.2 órát ment annó
az engem se zavarna ha 1 cella lenne és elmenne 10.órát csak sajna tapasztalataim szerint az átlag notik ép h kibírják a 2 órát
+ 8-9 hónap alatt el is öregedik az épp aktuális Philips cella vagy Panasonic ami épp belekerült az aksipakkba olyan szívesen látnék már napelemet egy noti feelén ezzel is meghosszabbítva az üzemidőt vagy a kellemetlen töltést -
Vention
csendes tag
Wikipédia szerint ugyan annyiba kerül. Az SU7300 újabb modell, eddig nem is volt az Acernek ilyen procival gépe. Gondolom bevásároltak rendesen még az SU4100-ból ha csak most dobják piacra az SU7300-al szerelt gépeket. ASUS-nak már kb. fél éve van ilyen gépe.
-
negyedes
addikt
Remelem nem lesz veszes itthon az ara, asszonykanank pont jo lenne.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Trub
tag
Az a Timeline nagyon brutálul néz ki, meg a tablet is. Kár, hogy csak 2 GB memória került bele. Várom a tesztet
-
CHIPman
nagyúr
Miért nem lehet végre bill nélküli tabletet csinálnia valami nevesebb gyártónak? Még mindig csak ígérgetik, hogy lesz. De mikor?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Azért vicces, hogy a Pentium SU4100 és a Core 2 Duo SU7300 között csak a +1MB L2 meg a VT különbség, minden más egy az egyben ugyanaz. De a felár gondolom már legalább 100 dollár lesz, szinte a semmiért. Ám ezt az intel esetében már megszokhattuk.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Vention
csendes tag
Nem tudom, nem láttam még ilyen notit Attól függ hogy hátul van az akksi vagy az aljában. De mivel lesz belőle 9 cellás változat, ezért szerintem hátulra csatlakozik az akksi és vehetsz majd hozzá külön.
De miért érdekes ez? Engem pl. nem zavarna ha 1 cellás lenne az akku, de elmenne vele a gép 10 órát A P3-ad mennyit ment újkorában? A gyártók egy átlag noti üzemidejét 1,5-2,5 órára lövik be, manapság ehhez elég egy 6 cellás akku is. Ha nagyobb üzemidőre van szükséged akkor ULV procis notit kell venni ami elmegy 7-8 órát simán.
-
Vention
csendes tag
Kár hogy a nagyobb gépekben van optikai meghajtó, inkább lenne könnyebb. Amúgy a legnagyobb modellnek lesz egy változata amelyikhez 9 cellás akkut adnak majd.
-
Thom!
veterán
fuu várom őket..csak sok galiba ne legyen velük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest