- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Igazából 2018. végéig van a befejezési cél, de addigra már a 3. ütem fog tartani.
Holmis tart a SZIP? -egy régebbi dokumentum, de látható benne a "menetrend". -
btz
addikt
Nem is kellett tavaszig várni:
Átadták a Szupergyors internet Program első fejlesztését
Óföldeák nevű településen. -
btz
addikt
Másként elég költséges lenne megvalósítani ilyesmit. Ebben a fejlesztési programban is nagyban a már meglévő közüzemre fognak támaszkodni az optikai kiépítés során. Ehhez igazították a közmű irányelvet (2014/61/EU irányelv) is ami kimondja hogy valamennyi közműszolgáltató köteles átengedni a szélessávú hálózat létesítésére alkalmas passzív infrastruktúráját a szélessávú hálózatokat üzemeltető távközlési cégek számára.
-
btz
addikt
válasz
dajkopali #52 üzenetére
Szivesen, bár az álalam összeszedett listán csak 137 járás szerepel, a cikketek 139-et említ, lehet hogy további kettő járás csak az én listám után került bele, ha az illetékesek megküldik az adatokat, akkor majd összehasonlítom, nem tudom, hogy melyik két járás maradhatott le.
-
btz
addikt
Ebben a blogbejegyzésemben megtalálható a nyertes pályázók neve, illetve, hogy mennyi pénzt nyertek el az adott járásokban. A blogbejegyzés kommentjeiben megtalálható egy szebb formátum is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest