Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
A konzol nem PC. Egyszer megveszed és használod, amíg ki nem dobod. Relatív magas az elején ráköltött összeg, de később magára a hardverre nem költesz semmit a kukázásig... Pont ez a lényege, hogy nem a véglény/játékos van rákényszerítve arra hogy kövesse a szinvonal emelkedését évről-évre vagy hónapról-hónapra újabb beruházással, hanem a programozóknak kell megtanulni a lehetőségek minél jobb kihasználását.
Hasonlítsd össze mondjuk a Just Cause vagy egy PGR3 grafikai kidolgozottságát mondjuk az Assassins Creed látványvilágával. Látszik a fejlődés, és nem kell újra 80-100K-ért vga kártyát venned...
-
dezz
nagyúr
Miért érdekelnek minket ennyire az amerikai eladások? Innen, a világ túloldalárol?
Az amerikai piac a teljes piac kevesebb, mint fele... Azon a másik félen a PS3 szerepel némileg jobban. Így állítólag az utóbbi néhány héten összességében kicsivel a PS3 vezet heti eladásokban. (Bár erről, illetve Japánt kivéve az amerikai piacon kívülről nem tudok az NPD-hez hasonlóan igen megbízható forrást.)(#23) arty: A befektetés olyasmi, ami remélhetően hasznot hoz. Egy játékosnak egy konzol igazán nem fog pénzt hozni, csak szórakozást. Ezért nyilván úgy értette, hogy pl. a PS3 jópár évig használható eszköz marad. (A konzolok már csak ilyenek. Bár a MS már egyszer rácáfolt erre, és talán újra megteszi, amivel nem tesz jót a témának.) Egyékbént szerintem 1 év múlva még bőven nem 30k lesz használtan sem (chippelve még egy PS2 is fölötte van), hanem inkább a duplája.
-
feka007
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #29 üzenetére
Akkor úgy tűnik külföldön is elég sokakat mozgat a warez...
-
Alvin_ti4200
félisten
persze, mert amit tavaly megvettél 110-ért X360 Premium azt most, egy év elteltével el tudod adni 50-ért, remek befektetés. Nem PC-s szemmel kéne nézni, hogy már megvásárláskor azon gondolkodsz, hogy mennyire amortizálódik az értéke egy éven belül...a konzol nem erről szól.
-
feka007
veterán
Vicces, hogy a PS2-ből még mindig több fogy, mint a 3-ből... Szerintem jobban járnának, hogyha mostmár feltörnék azt is, mert így az olcsóbb Xbox 360 lényegesen jobb alternatíva marad az ilyen lepra helyeken, mint Mo...
-
-
papi77
addikt
Azért,hosszú távon jó befektetés lehet a PS3!
-
Peat;)
veterán
válasz
Satan_Claus #18 üzenetére
torrentoldalakon
-
djtoomi
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
Crysisból a gépigénye miatt fogyott kevés.
Amúgy nem smemi hogy tör előre a PS3, tavaly én még azt hittem be fog csődölni 2008-ra...Amúgy xbox360 eladásokat én is növeltem eggyel...
-
Satan_Claus
őstag
Hol lehet megnézni a toplistát PC-re?
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
"állóvizet a Blizzard fogja megint felkavarni egy tavaszi WoW kiegészítővel"
Mármint őszi, téli megjelenést akartál írni.
-
Peat;)
veterán
http://www.wiihun.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=218&Itemid=31
azért a tavaszi játékok között is van minimum 3 ami engem érdekel, más kérdés hogy nemtom megvenni mert nemtom elcserélni a jelenlegi játékaimat
wiinél még hozzá kell tenni hogy a fejlesztők temették a konzolt, így sokan nem is láttak neki hogy fejelsszenek rá, így igazán minőségi játékokat szerintem ezért nem láttunk rá nagy számban, idén eldől hogy a hagyományos konzol csoportoknak is megfelelő konzollá válik-e vagy megmarad parti cuccnak/alkalmi játékosoknak. -
Alvin_ti4200
félisten
A PS3 szekere szerintem ebben az évben fog megindulni. Nem mondom, hogy le fogja körözni a többieket, de talán sikerül csökkenteni a hátrányt, egész jó játékok vannak kilátásban. PC-re én egyetlen normális (és exkluzív) címet se találtam a C&C3 kiegészítőjén kívül (bár az is jön X360-ra tuti), a Far Cry 2 már tudjuk, hogy megjelenik PS3-mon is, a Mafia második része szerintem nem fog idén befutni legnagyobb bánatomra és itt nagyjából ki is merült a történet. Van egy olyan sejtésem, hogy az állóvizet a Blizzard fogja megint felkavarni egy tavaszi WoW kiegészítővel és egy őszi Starcraft II megjelenéssel...Ami valljuk be elég szomorú
A PC-s eladásokról pedig mindent elmond a Crytek cég brutálisan alacsony bevétele, a Crysisból december elejéig nem adták el még a 100 ezredik darabot sem világszerte! A Bioshock-ot azért vette meg egy csomó ember (~1-1,5 millió) augusztusban, mert nem volt hozzá egy jó ideig működő törés, stb. Úgy látszik, ha muszáj az emberek fizetnek a szoftverért, legyen szó PC-ről van bármi másról, csak meg kell találni a módját és az árképzést...
-
sTERNI
senior tag
Én a PCs eladásokra lennék kíváncsi.. van egy érzésem, hogy ott esett a forgalom, nem is kicsit.
-
rudi
nagyúr
Az a gáz, hogy kb. fel is soroltad az összes értelmes címet wii-re
Box-ra vagy PC-re kapásból 3-4-szer ennyi nagy címet lehet felsorolni. A PS3-at ugye szidjuk, hogy alig van rá játék, és a Wii-sek is ugyanannyit vesznek per konzol, szóval ez is jelzi, hogy nem olyan sokat. Nem tudom, hogy a sok casual gamer mennyire jut hozzá a warezhez, és mekkora károkat okoz ez, de PS2-re is megy a kalózolás ezerrel, mégis óriási játékmennyiséget adnak el még most is.
-
Peat;)
veterán
Ps3/wii-re vesznek kb ugyanannyi játékot(talán wiire kicsit többet), xbox nagyon elhúzott nekem ez rémlik
Wii-nél egyébként meg kell említeni a következmény nélkül járó warezolást, xnél azért küzdenek ellene és mint kiderült a szofteladásoakt nézve sikeresen, wiinél gyakorlatilag beleraknak egy chipet és ugyanazokat ugyanúgy lehet vele csinálni online offline + warez Mivel sok jó játék nincs rá megy is ezerrel a dolog, ugyanakkor manapság már nem teljesen igaz hogy nincs rá játék. Parti játékok is akadnak meg wiifit nemtom mi, és egyszemélyesek is (resident evil4, umbrella, mario galaxy, metroid így kapásból amik mostanában jöttek ki és kívétel nélkül nagy cím), csak itthon hatalmas a warez ahogy tapasztaltam. (enyém tiszta!
)
-
rudi
nagyúr
Mert a játékosközönség egyik részének elég az a pár játék (alkalmi gémerek), a másiknál meg ott porosodik a gép a polcon és vett másik, mondhatni klasszikus konzolt is mellé. Ahogy korábban is említették, ebben az üzletágban nem a hardver hanem a szoftver eladásoknak kellene a mérvadóknak lenniük. Valahol rágebben láttam azzal kapcsolatos számokat, hogy hány eladott játék jut egy eladott konzolra, és abban a Wii nagyon le volt maradva.
-
pereces
tag
Érdekes hogy Wii-re egy pár játék van és mégis milyen sikeres.
-
rocket
nagyúr
Megjelenes utan az volt a velemenyem a PS3 jelenleg egy eszkoz a sony-nak a blu-ray elterjeszteseben ami hosszu tavon sokkal tobb profitot hozhat es meg ott lesz bonuszkent a jatek piac egy resze is, az mar mas kerdes gyozelem-e ha egy jatekkonzolnak keszult gepet elsosorban blu-ray lejatszonak vesznek az emberek.
Olyan a PS3 mint az Rx6xx familia VGA fronton, ezeket a GPU-kat is sok fele mas funkcioval probaltak kelendobbe tenni ami az emberek kis reszet erdekli csak, egy hatalmas kulonbseg van, VGA generacio biztos nem fog 7-8 evet kihuzni mig a PS3-nak kb. ilyen hosszusagu ciklust tervez a sony.Wii sikeressege egyedul a Nintendo-nal mutatkozik a jatekgepek eladasabol szarmazo profit kapcsan, minden mas fronton messze vannak az xbox360-tol.
-
dajkopali
addikt
válasz
Thulcandra #4 üzenetére
tx, javítva
-
Thulcandra
senior tag
"Az konzoljátékok, és a hozzájuk kiadott programok, kiegészítők forgalmát vizsgáló amerikai NPD Group friss
szerintem A konzoljátékok
-
simonzé
addikt
A Blue Ray győzelem a PS3 utolsó esélye. Horribilis pénzt öltek a fejlesztésébe, ag egy éves késedelem hatalmas presztizs és piacveszteség lett, az ára horrorisztikusra sikerült (a butított változat megjelentetése előtt), igazi nagy durranásokat nem tudott felmutatni játékok terén, stb. Gyakorlatilag minden ellene szól, de ez a BR döntés megmenti az egész projektet. Az pedig rengeteget elmond, hogy a PS2-ből még egy évvel a PS3 megjelenése után is 25%-kal több fogy.
Az XBox360 szereplése számomra meglepően jó (elejétől kezdve nem hittem hogy ilyen kapós lesz), A Wii meg egyenesen hihetetlenül sikeres.
Én mostmár XBoxot vennék. -
rudi
nagyúr
Komoly húzójáték nélkül az Xbox360 legerősebb piacán decemberben 37%-kal, az egész évben 44%-kal van lemaradva a PS3. Szerintem az nem is olyan rossz. Úgy gondolom, Európában jóval kisebb a PS3 hátránya, Japánban meg agyonveri a MS konzolt, szóval nem olyan rossz a helyzet! Kíváncsian várom, mi lesz a következő karácsonyi szezonban.
-
orbano
félisten
szerintem a blu-ray győzelem semmit ne mfog megoldani, nincs rá akkora igény (a régebbi felmérések alapján). inkább játékokat kellene elkezdeni kiadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest