Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Most hogy újra jönnek a WUXGA felbontású kijelzők (IPS is Halleluja!) ez egy komoly hiányosság lenne. Lassan cserélném a 24-26"-os Eyfinity blokkjaimat, de FHD felbontásút én biztosan nem vennék csak ami WUXGA felbontást tudja. Ezt az USB-s kütyüt így nem tudnám igazán használni semmire.
Tomcat
-
til
csendes tag
A Kensingtonnak is van ilyen dokkolója, azon van pár usb és lan is, azt próbáltam. Úgy működik a dolog, hogy felraksz a gépre egy programot, ami valós időben tömöríti a képet és átnyomja a jelet a dokkolónak, ami kikódolja és továbbítja a monitornak. A program alapból csak azokat a részeket küldi el, amik változtak, ami tökéletes mondjuk netezésre, ilyesmire, de ha filmet akarsz nézni, akkor át kell állítani film módra, aminek hatására az egész képet átküldi mindig, cserébe viszont rosszabb lesz a minőség.
1920x1080-as monitorral próbáltam, teljesen jó, filmet is lehet nézni rajta, nincs framedrop vagy ilyesmi, viszont filmek alatt látható a tömörítés miatti blokkosodás (nem vészes amúgy, mondjuk egy fullhd filmben van színátmenet, ott látszik, de amúgy nem gáz). Játékok alatt teljesen használhatatlan, 1-2 fps van csak.
Irodai alkalmazásra, netezésre, youtube-ra, alkalmanként megnézni egy filmet viszont teljesen jó. Pont arra való amire kitalálták, beviszed a gépedet melóba és két darab vezetéket dugsz rá, töltőt meg a dokkolót.
-
Tomcat
őstag
Mi van azokkal akiknek kizárólag WUXGA megjelenítői vannak? Szimplán nem működik vagy csak nem rakja ki az alján azt a pár sort?
Tomcat
-
rpgops
csendes tag
Egy teszt tényleg jó lenne róla. Egyébként ez tökéletes eszköz ahhoz, hogy most már monitor kimenet nélkül is lehessen ultrabookot forgalmazni, a HDMI vagy DP helyett egy USB3 szerintem hasznosabb.
-
banhammer
veterán
Teszt lesz róla?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
félisten
A felbontás oké, de lehet tudni, hogy milyen képfrissítéssel? És mennyire lagzik?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Apika
addikt
Egészen jól néz ki... Bár nekem is elég a +1 kimenet...
-
.mf
veterán
Az últrabukokra tekintettel a Gb Eth portot is meghagyhatták volna, ha már úgyis benne van. Sőt, a helyükben egy 2-portos USB3 vagy 4-portos USB2 elosztót is tettem volna bele, és akkor még univerzálisabb eszköz.
Jó cucc, csak kicsit drága egy átlagjúzernek (úgyis szokott lenni egy videókimenet), azoknak viszont, akik még több monitort igényelnek, azoknak viszont nagyon jól jöhet, olcsóbban, mint a Matrox dual/triplehead-to-go.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest