- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjozsef
senior tag
válasz
D4rkAv3ng3r #51 üzenetére
A Sigma Shark azert 25k mashol, mert lustak az arakat frissiteni. Jopar helyen lattam en is 15k-ert...
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
#98593280 #50 üzenetére
Igazad van.
De valamiből meg kel élni PH!-nak is.
Bírom elég beírni egy termék nevét Google-be és magyar találatokra (teljes netre is legtöbbször) köpi ki a magyar webshopok ajánlatait. Csak válogatni kell hol a legolcsóbb.
Így vettem a házam is jóval olcsóbban. Sigma Shark legtöbb helyen 25k Ft, én meg találtam egy webshopot ahonnan 15ezresért megjött, (+ 2000 Ft a futár, de az 25k-hoz is hozzájött volna.) -
törölt tag
Ez megint reklám?
" A Computer Imperium most jó áron és 5 év garanciával kínálja a Corsair HX sorozatát. ... a HX650 31 990 Ff"
Szerintem ezeket máshol is 5 év garral adják, az A4Team-nél meg az Ipon-nál is 30eFt a HX650, mitől olyan jó ár a 32? Kezd kicsit unalmas lenni ez az erőltetett reklám.
--
Másik: "Cooler Master ATCS 840 óriástornyának sorsa a hazai piacon.... Most viszont az Computer Imperium kínálatában 49 990 forintos áron tűnt fel"
Az InterEvo-nál meg 47eFt... hadd döntsem már el én hol veszem meg, tudok keresni a neten.
-
Arni90
tag
De durván néz ki a silencer
-
atike
nagyúr
Huh. Az a Silencer nem gyenge!
-
kpal
nagyúr
Az Cyber Snipa egér nagyon jónak tünik az ári is éppen elfogatható. Csak nem tom vane valakinek tapasztalata ezzel a márkával?
-
zoltanz
nagyúr
Ezek az ASUS fülesek érdekesek lehetnek.
-
Male
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #44 üzenetére
Olyat kell keresni, aminek nem igénytelen az előlapja... azért vannak, pl ez.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Ezzel a CM házzal az a gond, hogy nincs előlapi ajtaja. Iszonyatosan igénytelenül néz ki amikor egy ilyen letisztult full alu házba berakja az ember az optikai meghajtót és kivilágít az igénytelen műanyag előlap. Főleg ha még feliratos is.
Persze tudom nem mindenki használ ODD-t de akkor is, ekkora vételárba beleférne egyelőlapi ajtó. -
alamuszi
senior tag
Ez a Cooler Master ház nagyon durva. A tápok is szuperek, de igen magasak az áraik, ennyiért inkább Enermax-ot vagy FSP-t vennék.
-
MaUser
addikt
válasz
patex1983 #40 üzenetére
Árgépen ott a chart: [link]. Persze ez csak az árgépes adatbázist mutatja, ennél jóval olcsóbb volt számos helyen... Megnéztem pontosan, én pl. február 3-én rendeltem akkor még 37-ért az i*pontól, de akkor már csak néhány helyen volt az ezüstből ennyiért és 60 körül volt egy rakás a feketéből. Előtte egy héttel még 33eFt volt az ezüst bárhol...
Hatvanat szerintem sem ér meg az atcs 840 egyébként (mint tulaj mondom), ennyiért már lian li (ha kell a csavarmentes kártyarögzítés és full alu ház, de külön tetőt kell venni a radiknak) vagy Obsidian (ez meg alapból fogadja a hármas radit) sokkal jobb vétel. A cm elég nyiklős-nyaklós sajnos ezekhez képest.
-
CoDWaW07
őstag
hát igen szép cuccok,de az áruk is elég nagy
-
patex1983
őstag
a CM 840 ára volt 30-35 k???
basszus...akkor ezek szerint én átaludtam azt az időszakot...
Nekem mindig ez a 50-60k közötti ár volt a visszatartó erő...35-ért simán vittem volna... -
GIJoe
addikt
Akárki, akármit mond de én mindenkinek ajánlom a Benq márka termékeit!
Lassan 3 hónapja tulaja vagyok egy 24es LEDes Benq-nak, 43 E ért!!
Röviden, nincs okom panaszra minimális kompromisszum nyerő ár...
Számomra BestBuy termék... -
@aMoRF
tag
Ezek a LogiLink hálózati cuccok kicsit hasonlítanak a TP-Link cuccokra.. szinvilág, gyártó ország terén... A két gyártó közt van valami kapcsolat, talán közösek a gyökerek? pl (Asus, Asrock..)
Tippek?
-
Angel1981
veterán
Az a Corsair HX650 nagyon szimpi - kistestvére van a gépeben (HX450), és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mondjuk ilyen már csak inkább több GPU-s rendszerekhez javallott.
-
szab0729
tag
"Talán első kiadás silver volt
"
Ez volt az első gondolatom nekem is, de a teszt napja a megjelenés idejével majdnem egybeesik, szóval sztem nem erről van szó. Ezen a fórumon azt írják, hogy egyszerűen a vállalat alábecsülte őket előzetesen. Ki tudja mi az igazság.., az is furcsa, hogy a corsair honlapján és a dobozokon meg mindenhol máshol még mindig az 80plus silver minősítés van fent. Ennyire szigorúan bánna magával a corsair? -
Apollyon
Korrektor
Ezek a Be Quiet! tápok mitől olyan drágák? Egy 10-est még talán megérne és ígyis nagy haszon van rajta. Na nem mintha kéne, szerintem egy közepes gépbe egy 400-as táp azért kell..
-
hemaka
nagyúr
A fekete alu ház és a kis MSI
-
Champipi
aktív tag
Jó lenne látni ezeket a kis tápokat egy normál méretű mellett. Van olyan helyzet, amikor megéi ilyen kis tápot venni egy közepes játékos gépbe normál tá helyett? Hisz 350 W elvileg elég egy középkategóriás géphez is.
-
iSonic
addikt
Corsair tápok nagyon szépek
-
Mr.Csizmás
titán
megint eszembejutott, hogy kellene egy normális monitor
-
aram01
nagyúr
egy gx 550-et lehet beújítok
-
muxi-muxi
senior tag
Huhh, azok a kis tápok csudaklasszak! Már csak egy korrekt kis mini-ITX alaplap (PCI Expresszel), és már épülhet is a LANkocka! Ismétlem, csudaklassz kis cuccok!
-
samfishR
senior tag
válasz
kételkedem #6 üzenetére
lassan már csak egy keret lesz a ház, a többi helyre úgyis ventilátort meg szellőzőket tesznek
-
MaUser
addikt
Rudi, az atcs 840 árának alakulását javítsd kérlek, tavaly év végén, ez év elején bőven 32-33eFt körül lehetett bárhol megvenni. De még február közepén/végén is valami 35-ért vettem az I*onban. Utána szaladtak el az árak a forint miatt. Egyébként a ház egyvalamiben dobbant nagyot, mégpedig abban, hogy gyárilag fel van készítve hármas radi beszerelésére a felső ventik helyére. Ezt rajta kívül csak a Corsair Obsidian-ja és néhány Lian Li tudja (itt külön "tetőt" kell venni).
(Bár az megint jó kérdés, hogy 10% forint gyengülésre, miért emelkedett vagy 70%-ot a ház ára akkor hirtelen. Most megint visszament valamivel, de még messze a 30eFt körüli árszint. Tehát vagy bő fél éve borult ki egy kamion atcs840 a magyar üzletek előtt vagy megint a szokásos árfolyamváltozásos lehúzás folyik nagyban, mint a bankhiteleknél.)
-
14adam
addikt
válasz
moho-jojo #15 üzenetére
Tx 850 vagy hx? mert a kettő között van egy kis különbség.Hogy bizonyítsam:a hardwarecanucks is 80gold-nak írja a két tápot,és a hexus is.
-
Pubszon
veterán
Ez a CM GX650 táp nagyon emlékeztet az én Corsair TX650-esemre.
-
A Computer Imperium fizetett hirdetését olvashattuk?
-
^Clown
addikt
Az MSI Wind U160 csinos jószág
A napelemes töltő meg pont kapóra jönne, ha nem lenne ilyen rohadt drága -
daninet
veterán
Örömmel látom, hogy bővül a 8 portos routerek piaca, eddig csak a TP-linknek volt, ami magyarországon is kapható elérhető áron.
-
carrot
tag
válasz
kételkedem #6 üzenetére
elölről hdd-t hűteni pl, oldalról meg annyira ugyan nem fontos, de nem árt a vga-ra, de nem kötelező. a felsőket meg nem vettem észre
-
Sicilian
addikt
CM házikó, meg az Lg monitorok szépek
-
moho-jojo
tag
80 plus oldalon a Corsair Hx 750 és 850 Gold minősítést kapott. [link]
-
törölt tag
Hmm, ezek a be quiet tápok elég jók lehetnek.
-
carrot
tag
CM háza szép, kár, h nincs egyel kisebb méretben és kellene egy-két rács az elejére, szvsz. Szétszedném.
szerk. oldalán sincs nyílás. ejnye.de az a fontos, h cool.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Asus, Be Quiet!, Cooler Master, Corsair, Cyber Snipa, LG, LogiLink, MSI, Samsung és Toshiba termékek szerepelnek eheti piaci válogatásunkban.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest