- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED monitor topic
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Csak vissza jutunk a fényceruzáig!
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem értem mi szükség lehet erre, a laptop touchpadével tökéletesen használható a Win8, nem tudok olyat elképzelni amit ezzel a tapitollal (jujj!) jobban meg lehet oldani...
-
banhammer
veterán
Szerintem az MS részéről kár erőltetni egy asztali gép esetében a tapizást.
-
Simi2000
tag
Az ötlet tetszik, hogy valahogy az átlag ember is ki tudja használni a win8 új funkcióit. Én egérrel nem tudtam megbarátkozni vele.
Viszont ez a dolog értelmetlen. Minden használatnál elő kell vennem, rá kell illeszteni, kalibrálni? Vagy rajtahagyhatom, mert stabilan ott marad a helyén, és nem akadályozza az összecsukást? A kábele sem fog gondolom sehová beakadni, nem fog zavarni senkit....Ezt inkább asztali monitoron tudom elképzelni mintsem notebook-on. -
törölt tag
peerszeeee aztán a user meg üljön pislogás nélkül a metro előtt amíg megtalálja a programot amit szeretne, mert ha pislog valami mást indít el
továbbra is tartom hogy szerintem notin tapizni halálosan fölösleges, kényelmetlen, értelmetlen. tudom hogy van akinek meg nem az azt is tudom mondjuk, de én nem takarítom naponta kétszer a kijelzőt csak azért mert tapipaddal vagy tp-vel lassabban érek valahova...
-
törölt tag
nemár... ez 10 dollárért is halálosan fölösleges cucc... nem tapira kihegyezett panelt nyomkodni tollal? értem én hogy a metro mondjuk tapipaddal nem a kényelmesen használható kategória, de akkor már webkammal gesztusvezérlés is értelmesebb lenne ennél (mondom ezt úgy, hogy notinál ha el kell engednem a jf kombót akkor már ráz a hideg...)
zseniális találmány egyébként én kettőt kérek
-
zsiga_667
tag
Ezt küldeném a "Tapitoll" szó alkotójának:
[link] -
Totál értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Horizon: Zero Dawn
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mafia: The Old Country teszt
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest