- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
Szándékomban áll.
Csak ugye nincs "kedv", ha érted milyen kedvre gondolok.
Elment a másik projektre, meg a Volános birságra. -
ZetorGumi
addikt
Mit inditottam el....
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Taifa Díaz #33 üzenetére
Hála istennek ilyen táppal még nem volt szerencsém találkozni, nem is áll különösebben szándékomban.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
macilaci78 #22 üzenetére
macilaci78: Ugyanmár, dehogy vettem kötekedésnek.
Hát beleláttál.
Bari: Köszönöm.Készül a következő, úton van, a gépház lesz az, amihez vezérlőt tőled vettem.
haddent: Köszönöm.: R Különösebben nem kellett vele molyolni, csak pár dolgot kellett kicserélni. -
ZetorGumi
addikt
Paci.: Köszi az elismerést, első irásom, próbáltam olyanra csinálni, mint a többi, amiket olvastam itt.
(Én csak rendezett káosznak hivom.)
Nem nehéz megtanulni, csak idő kell hozzá.
Az se biztos, de a semminél több.mr_ricsi: ahhoz képest, hogy acorp, még ugyancsak jól birja, és még eddig nem vágott haza egy hdd-t sem *kopp-kopp*. Pedig szerverként használt gépben volt eddig. Szóval nem minden a név, meg a márka számit, hanem az is, hogy milyen "előélete" volt, és hogy milyen kinzást kapott.
staccato: Köszi.
-
ZetorGumi
addikt
Ismerős helyzet, először ez igy úgy volt.
Maga a táp be van fejezve, működik, csak a merevlemezek hiányoznak még, meg a doboz, amiben lesz.
A dobozt mihamarabb meg szeretném csinálni, és az ideje is közeleg, (nemsoká kész vagyok a másik projektemmel, és utána már rárek dobozt csinálgatni.) de a merevlemezek beleköltöztetése odébb lesz. De biztosan publikálva lesz ide.
-
ZetorGumi
addikt
Nem is szándékszom rá drága vinyókat kötni, meg nagyokat, csak párezer forintos cuccokat.
Persze,hogy nélkülöz, megfigyeltem a panelt, és csak a főbiztositót találtam meg, és fakereszt.
Nem is fog vinni sokmindent, attól függ, hogy hogy jön össze a pénzügy, ha nem jön össze, akkor viszi azt az egy vinyót, ami rá van kötve, ha összejön, akkorsem fog vinni többet 3-4db-nál (azok sem újak, és nem drága 5000000Tb-osak, hanem max fél Tb-sak.)Gyanús, dehát most nem tudok neki mit csinálni, ez volt itthon, ebből kell megélni.
-
ZetorGumi
addikt
Elreppentek a tranyók benne sajnos. Ezért nem is álltam neki matatni vele.
Meg ez a tápegység, amit beleraktam, kevesebbet fogyaszt, mint az FSP hőskorában. Meg van egy "problémájs" is az FSP-nek: Nem kapcsol be adott terhelés alatt. És ez nem kapcsolt be kb 100W-nyi terhelés alatt. (Netes infók alapján.)
Nem dobtam ki még eddig semmi ilyen dolgot, úgy vagyok vele, hogy ha másra nem is, de valami alkatrész belőle jól jöhet.
Köszi.Hát ez tényleg hasznosítás volt, mert hasznos.
-
ZetorGumi
addikt
(#1) radi8tor1: Köszi.
A gépházam, holnap költözök bele.
(#2) hcl: Köszi.
(#3) beldeczki: Hát halkabb lett, még bátyám is tud tőle aludni, aki azt meghallja, ha megy a laptop az ágyneműtartóban.
(#4) Taifa Díaz: Mindig muszáj valamit kiokoskoni.
(#5) macilaci78: Egyenlőre még nem történt más, csak annyi, hogy az Acorp táp bele, rövidített FSP kábelekkel beleköltözött a halott FSP házába.
Nem vagy rokonom véletlenül?Ugyanez a tervem, csak ez az első fázisa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Óra topik
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest