- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
C1trom
tag
Valakinek van ilyen egere? Mik a tapasztalatok?
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
MittuDomain_ #1 üzenetére
Azért az oldalsó extra gombokat nem lehet túl kényelmes nyomkodni, ha balkezes az ember.
-
mghltm
addikt
válasz
-
nuke7
veterán
az létezik, hogy a gigabyte m6980-nak ugyanaz a "teste" mint az eco600-nak, csak más szenzorral..? (meg a led színét lehet cserélni, nagyon hasznos...)
-
Daywalker
addikt
válasz
Keress rá a CPI-re
Hamar kiderül, hogy a gyártók rosszul használják a DPI-t. DPI nyomtatónál meg scannernél van, CPI meg egérnél. Egyébként pedig a két mértékegység megegyezik, tehát 1600 dpi=1600 cpi
-
foxxmotor
tag
Nekem egy Logitech M505 -öm van. Szintén lézeres és vezeték nélküli... ugyan ez a kategória és két AA méretű elemről működött 16 hónapig. És éjjel nappal be volt kapcsolva.
De hát hiába, ha már nem írnak a gyártók valami hangzatos szöveget a termék nevébe akkor már meg se veszik. Sajnos vannak emberek akik majd inkább emellett a termék mellett döntenek csak mert bent a nevében az ECO. Egyébként szerintem igazi ítéletet akkor lehet majd mondani az egérke felett, ha már kiderült az ára. Pl ha 5000 HUF -lesz akkor szép és jó és megéri. De ha mondjuk 12 akkor... -
Flashy
veterán
vajon a takarékos egér fejlesztésekor és gyártásakor hányszorannyi energiát és pénzt használtak el, mint amennyit összesen az a pár ember megtakarít akik megveszik... kicsit az alacsony fogyasztású luxusautó helyzetnek tűnik nekem
-
Kashim
őstag
Logitech Marathon Mouse M705 elvileg 3 évig bírja két elemmel (nem tudom mi igaz belőle). Ha az üzemidő számít, akkor az jobb választás. Szintén vezeték nélküli és szintén lézeres és szvsz elegánsabban is néz ki. (érts: kevésbé gémer vérpistike style)
-
Syron
tag
Tetszetős, de csak 1 év gar.
-
Xaels
félisten
Durván néz ki, de mivel vezeték nélküli én lemondanék róla.
-
MittuDomain_
őstag
Mi az a cpi?
Egyébként tetszik, mert szimmetrikus, végre nem szívnak a (két)balkezesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy elemcserével 12 hónapig üzemképes az ECO sorozat legújabb tagja.
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest