Új hozzászólás Aktív témák
-
hakosh
tag
Már megint tök másra válaszolsz, mint amit írtam. Ki mondta, hogy van laptopom? Ki mondta, hogy venni is akarok? Hol írtam, hogy van is rá pénzem? Minden 2. user beírta ide, hogy "hát ezek meg mire jók?", erre írtam _egy_ példát. san2000 meg írt egy másikat. Biztos olyan is van, akinek a munkájához jön jól. Mondjuk kár írnom, mert úgysem figyelsz arra amit mondok.
Ha én is csak a dokinál várnék, akkor nem kéne. Ha pl. hetente 6-8 órát vonatoznék vagy más kontinensekre repülnék, akkor kéne.
"És örülök, mert nincs itt semmiféle válság" Tehát ha tetszik egy Ferrari, akkor én tele vagyok lóvéval? Most én is felnevettem.
-
hakosh
tag
Jó, hogy hozzáfűztem, hogy nem a tableten akarok fullhd-t nézni, mert így legalább nem fejtetted ki, hogy az nem jó
Nem akarok kiváltani vele egy médialejátszót, totál nem erről van szó. Nem arra gondoltam, hogy ülök a kanapén és a tv helyett ezentúl a tableten filmezek. Ráadásul a szórakozásban a játék is benne van, és játék != leülök és játszok egy konzolon/pc-n. Menet közben is lehet, ahogy filmezni is. Vonatra viszed magaddal a 42"-os TV-det? Nyilván nem. Szóval ha már nekem van egy tabletem és használom is - mert mondjuk sokat utazom - akkor azt is elvárhatom, hogy ha hazaérek, akkor a TV-n is nézhessem a filmeket. De ez csak egy apróság,
Te azt mondtad, hogy mindent lehet egy mobillal, amit egy tablettel. Van egy Desire-m, ami nem új, de azért nem gagyi. Játékra nem a legjobb, mert elég ratyi gpu van benne. HDMI nincs rajta, de mindegy is, mert eleve nem bírja a HD-t. Tessék, nekem máris van okom tabletet venni.
-
hakosh
tag
"hogy egy átlag tablet funkcióit simán ellátja egy 100-150 ezres telefon is, 3,5-4 colos kijelzőn. "
Ha pl a szórakoztatás a szempont, akkor nem lehet alternatíva. Tegra 2 + nagyobb kép/felbontás. Úgy tudom most csak egyedül az LG kétmagosa tud boldogulni a fullHD videókkal. Ha éppen azt akarok nézni, akkor nem boldogít, hogy a mobil olcsóbb volt (mint egy tegra2-es tablet). (nem, nem a tableten, hanem TV-n)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest