Hirdetés
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
üzenetére
3gp, aiff, flv, rm, mkv, ogg...stb
hangnál FLAC...stb
Sosem tudom éppen milyen fájlformátummal találkozom, amit le kell játszanom, mert szép dolog a "Normális ember nem foglalkozik vele" filozófia, de ha valami fontos anyagot küldenek olyan formátumban, akkor baszhatod.Ugyanígy bírom azokat az embereket is, akik állítólag nem telepítenek még flash plugint sem.
Jó, sok szart én sem, de a flash az már tényleg olyan, hogy bármennyire szar, kénytelen az ember, mert különben az első oldalon, még talán itt a PH!-n is azzal kezdi a böngésző, hogy egyes elemeket nem tudott megjeleníteni. -
moonman
titán
válasz
üzenetére
nézz bele például az ffdshow codec-listájába és megérted. annak alapból kb. 3%-át játssza le a WMP.
nem szokásom codec csomagokat védelmezni, de amióta K-Lite-ot használok, még a telefonnal felvett és az MKV videók is mennek WMP-ből, nem igazán futottam még bele olyan formátumba, amivel ne tudott volna mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest