- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
A b) társadalmi melléktermék. Biztosan nem genetikai az alapja, mert az nem változik meg pár ezer év alatt ilyen drasztikusan. A társadalom előtt meg hamar kiszelektálódott, aki "nem jó semmire", szóval én ebben az elméletben nem tudok hinni.
Inkább az van, hogy a tankönyvből oktatás alapvetően különbözik a tapasztalattól, és nem mindenkinek elég motiváló. Az osztályozást meg sokan rendszeres megaláztatásnak élik meg, ami egyenesen demotivál. Erről ráadásul mindenki tud, aki foglalkozik az oktatás témájával, de tojnak rá.
-
t72killer
titán
A tanári szakma egyre gyérebb megbecsülésére értettem. Jó gimibe jártam és megfigyeltem, hogy a leggyengébb diákok mentek tanárnak, akiket nem vettek fel orvosira, műszakira, közgázra és egyéb menőbb helyekre.
Az iskolázottság megemelése: pontosan ahogy írod, egyelőre ott tartunk, hogy pl komplett Afganisztánt nemhogy iskolázzuk (volt rá közel 20, azaz HÚSZ ÉV), de lepasszoltuk a középkor alján élő táliboknak és a mégsötétebb IS-nek. A hírekben kevesebbet szereplő Száhel, a kartellek kezében lévő Latin-Amerika detto. Küldhetsz oda bármit, ha másnap a boko haram elviszi a diákjaid 3/4-edét gyerekkatonának vagy rabszolgának.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest