- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5 #5798 üzenetére
Köszönöm, de sajnos nem segített. Reggel jöhet a JTAG.
-
-
golya87
őstag
Valakinek nincs meg a dev fw?
Sajnos a Mi honlapjáról nem tudom letölteni, csak az ssh fájlt.
OpenWRT-ről a frissítés Padavan-ra boot loop-ot eredményezett, megpróbálnám pendrive-val újraflash-elni. -
-
achon
aktív tag
válasz
trance89 #5778 üzenetére
Tegnap este felraktam a Gdrive-ra feltett verziód. Szépen frissítette a firmware-t, de a belépés után Luci folyamatosan frissitette az oldalt barmelyik menupontba léptem, igy használhatatlan volt. Feltettem woodworm-et. Azzal most nincs gond.
Esetleg van ötleted mit rontottam el?
Jelenleg grey2 témát hasznalok, és ha jól láttam a tiedben nincs tema. Az lehet, hogy a tema miatt akadt loopba? -
tlala
addikt
Állítólag a 3G routerem, és a Xiaomi Mi Note 10-es telefonom is tudja a 867 Mbps wifi sebességet.
Sajnos azonban 5GHz-en sem sikerül 200 Mbps átvitel fölé mennem (1 méterről), pedig be van állítva a routeren is az 867 Mbps a Wireless 5GHz/Professional menüpontban.
Ennél jóval nagyobb sebességekről számoltatok be itt néhányan (persze én sem 867Mbps tényleges átvitelre számítok).
Nem igazán (nagyon nem) vagyok hálózati guru, így tanácsot kérnék, hogy van valami beállítás, amivel ezt lehetne javítani? -
trance89
őstag
Gondoltam ide is berakom, immar padavan alatt is van wireguard: [link]
-
válasz
Balage76 #5776 üzenetére
Szia!
Én e-szerint tettem fel ~1 évvel ezelőtt:
Padavan firmware telepítése Xiaomi Mi Router 3G eszközre -
Balage76
senior tag
Sziasztok!
Van egy gyári állapotú Mi 3G routerem, szeretnék erre padavan-t tenni.
A topikot nyitó cikkben lévő linkek sajnos nem működnek. Van esetleg valakinek alternatív forrása a fájlokhoz vagy egy aktuális leírása a teljes folyamatról?
Köszönöm! -
trance89
őstag
válasz
golya87 #5773 üzenetére
Ugyanebben a felallasban megy nalam is 2db MI-R3G 2017 ota, az elejetol fogva Padavan-al
Betonstabilan teszik a dolgukat pedig tizenakarhany kliens log rajtuk gigabites nettel, szoval van forgalom boven (2 tera korul/ho)
Nalam a jelenlegi uptime mind2 eszkozon 69d 07h 33m, remelem nem lesz egy darabig aramszunet megprobalom legalabb egy fel evig kihuzni -
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5 #5772 üzenetére
divan és Intruder2k5: Ez így megnyugtató, köszönöm!
Router és AP funkcióban fog menni csak, később fog kapni wireguard VPN server feladatot. Torrentre ott van egy RPi4-es.
-
válasz
golya87 #5770 üzenetére
Abszolút stabil, semmi gondom vele. Jelenleg a saját fordítású utolsó fw-m van rajta, az aktuális uptime 65 nap és még néhány óra. 2.4G-s WiFi-n 2 telefon, egy e-book olvasó, egy okosóra, egy laptop és egy PC megy, 5G-n másik két laptop, két tablet és egy telefon, plusz kábelen egy laptop. DIGI 1000-es net, havonta kb. ~15TB forgalom, és a telepített entware-n fut még két torrent kliens a routeren, igaz lényegi terhelés ezek miatt nincs, mert csak seed-ben tartanak 2-300 nagyon régi torrentet, amiknek a napi adatforgalma talán ~5GB. Előtte én is Tomato-t használtam vagy ~10 évig, nem volt nehéz az átállás, szerintem sok mindenben hasonlítanak. Persze van amiben meg nem, de egy-kettő bele lehet jönni. Soha nem volt bajom a Tomato-val se, de nem sírom vissza, nekem ez is egy hibátlan rendszer.
-
golya87
őstag
Egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy lesz@rom, hogy mennyire nem opensource, mennyire orosz, de elengedem ezt az OpenWRT dolgot és áttérek Padawan-ra Mir3G-n.
Kérdésem:
Nálatok mennyire stabil a router, a wifi? (Eddig az N66U+Tomato az etalon nálam.)Előre is köszönöm!
-
trance89
őstag
válasz
wwenigma #5763 üzenetére
Jelenleg ezek a buildek talan a legjobbak, kiserletezgettem az utobbi idoben a hanwckf verziokkal de kiderult hogy ott a pppoe modul nem mukodik rendesen, random idokozonkent eldobalja a kapcsolatot mig Alexey verzioinal nem
A megosztott gdrive linkemen is az o buildjei talalhatok meg a linkelt telegram csoportbol, nincs valaszthato skin, csak egyetlen mi logo viszont cserebe minden kiegeszitot tartalmaz -
wwenigma
Jómunkásember
Telegrammon volt mostanában több új frissítés Padavanon: [link]
-
rankesz
veterán
Sziasztok!
Eddig jól működő, alap dolgokra használt routert szeretnék használni az alábbi módon
Az régi digi netet költözés miatt felváltotta a mobilom korlátlan telenor nete, amit USB-n szeretnék megosztani a xiaomi router 3g--n (padavan) keresztül ha lehetséges.
Mit kell állítanom a router webes felületén hogy működjön a dolog, egyáltalán beállítható e? -
avena71
tag
Hali!
Fura problémával kérek segítséget:
Már második alkalommal fordul elő, hogy az egyik hálózati meghajtómról (Zyxel NSA310) eltűnik az összes adat, konkrétan a Transmission letöltések mappa lesz üres hirtelen.
Előző alkalommal nem találtam semmit a router logban (MI-R3G Padavan), de most van egy ilyen sor:
May 14 10:23:37 vsftpd[1506]: [anonymous] FAIL LOGIN:
Client "::ffff:157.39.160.110"Külső behatolóra gondolok, ha kell, be tudom másolni a teljes log-ot...
Szerintetek? -
ace05
senior tag
Vagy 2 éve felraktam Padavant a 3gm-re. Jelenleg ez a firmware van rajta: 3.4.3.9-099_e58fdd7
Érdemes frissíteni? -
winbox
senior tag
válasz
woodworm #5758 üzenetére
Igen, próbáltam ott is, de nem listázta a sima 2.4G-s régebbi TP-Linket és a dual band-es Huawei 4g routeremet sem, üres volt a keresés mező restart után is. Biztos amúgy hogy csak nálam volt rossz, mert működnie kellene, de most nem volt időm hibakeresésre, egyszerűbb és gyorsabb volt ez az út.
-
winbox
senior tag
Pendrive-os módszer nem működött nálam, de így utólag nem is bánom, mert breed alól könnyen lehet cserélgetni a rendszert. Breedből először kivettem amit a 6. menüben a padavan miatt bekellett írni és elmentettem. Utána felírtam a gyári fw-t a 2. partícióra és indult is elsőre. Ha tudta volna a Padavan a sima wifi repeater módot maradt volna, így a gyári lett.
-
winbox
senior tag
Én is ma flasheltem vissza a gyári romot, mert padavanban sehogy sem tudtam wifi repeater módot beállítani, wds-el nem látta a másikat. Breed alól tökéletesen felment a gyári rom, amivel meg simán beállítottam, hogy wireless repeater legyen. Ezalatt a pár év alatt tökéletes volt a padavan rajta, DLNA, xupnpd-vel netrádió a tv-n, torrent egyből vinyóra távoli eléréssel és még webszerver is ment róla. Viszont most fejlesztettem, és így azért még hasznát tudom venni.
-
batabe
senior tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem, egy xiaomi mini routerre szerettem volna feltenni a padavant az alábbi leírás szerint ( [link] ), de hiáaba töltöttem fel a breed alól a padavan romot, a 9-es lépés szeirnt már nem tudtam betölteni, és jelenleg mindig csak breedben akad meg. van tippetek, hogyan tudom vagy visszarakni gyári állapotra (próbáltam usbről a dev romot flashelni, de nem lett gyári állapot, vagy akár a padavanba életet lehelni, hogy használható legyen a régi router, azért még valamire jó lenne.
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Filmvilág
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest