Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Igen, kínából jött Belgiumon keresztül, szállításnál az ingyenes belga postát választottam és itt is van plusz költségek nélkül. De ahogy olvasgattam akik eddig 30 dodó környékén vették, még nem állították meg senkinek a vámon
Felment a Padavan, szeretném mégegyszer megköszönni ezt az alapos leírást, minden rendben ment
Előtte egy Asus RT-AC1200G+ -om volt kemény másfél hétig, mert egy Huawei E3372h-153 -as usb stick 20/20Mbps-re volt vele korlátozva, sehogy se tudott több sebességet. Vissza is küldtem a webshopnak, szerencsére belefértem az időbe, majd majdnem harmad (!) áron megvettem ezt a routert ami már az első benyomással megnyert magának. Öröm lesz ezzel foglalkozni
Bedugtam az usb sticket, stick firmware van rajta, beállítottam manuálisan az apn-t, országot, hálózatot és a mentés gomb után kemény 2 másodperccel már megvolt a publikus ip-m, és szaladt is a net. Kegyetlen
Az asus percekig kínlódott anno, mire tudott csatlakozni és sokszor ledobált. Az is jó router lett volna, csak a broadcom chip miatt nem volt cfw. ez van. Első tesztnél ennyit ment most, de tuti lesz ez több is:
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Revolut
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest