- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Raspberry Pi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Circle
csendes tag
nem rossz főleg ha egy kicsit ízmosabb vga lenne hozzá
-
DJ Mythos
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam alkalmasabb Acer topicot, ezért itt kérdezek.
Lassan négy hónapja használok egy Acer 2930-as gépet, és baromi idegesítő, hogy folyton szoftveresen baszkurálja a hangbeállításokat. Van rajta ez a gyárilag telepített eAudio cucc. Egyrészt ebben nem lehet semmi "Alap" profilt kiválasztani. Másrészt van a hangszóró beállításoknál (Vista: Hang->Hangszórók->Tulajdonságok->Dolby) 2 opció (Soundexpander/Dolby Headphones, random, hogy mikor melyik, valamint Natural Bass), amit folyamatosan bekapcsol, ha beledugok egy fülest, vagy csatlakoztatom a dokkolóra, vagy lehúzom/kihúzom, szóval mindig. Ennek hatására valami iszonyat bili hangzása lesz, és kapcsolhatom ki mindig bejárva ezt a 4-5 kattintásnyi távot.
Tud esetleg valaki megoldással szolgálni, ami nem az, hogy szedjem le ezt a gyárilag telepített cuccost? Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Diezel
csendes tag
szerintem kicsit borsos az ára éa az is negatívum hogy csak 3 órát bír
"Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is./Az élet attól szép, hogy barmi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik."
-
Móci
addikt
Nem rossz noti, de inkább valami Radeont raktam volna bele, ha már blúréj, multimédia.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
kariad
senior tag
El is kérik az árát!
-
littlelion21
addikt
Gondolom fos DDR2-es GF-al...nesze neked "gémer notbúk" <---ez nem önellentmondás?
-
glutamin
őstag
Nem rossz, de 220e Ft-os ár abnormálisan sok érte.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Alchemist
addikt
Gondolom a 3 órás akkuidő nem a játékokra vonatkozik.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Enton
addikt
Tetszetős darab, viszont jó lenne hozzá egy 8800M GT is vagy 9800M GT ne tom melyik van még manapság és akkor jó is lenne , habár akkor már tuti nem 220,000 ft lenne.
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
simonzé
addikt
Nem találom hogy milyen VGA van benne. Én vagyok vak?
I don't fit in. I fit out.
-
Solten
őstag
Phehh... Multimedia laptopnak ott van a Acer Aspire 5530 (ATi HD 3200), 120-130k HUF...
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
KrAt
veterán
Nagyon bejövős
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 14 hüvelykes Aspire 4935 családnál a multimédiára és a játékokra helyezték a hangsúlyt.
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Eladó garanciális Acer Nitro 5 - AN515-57-749A
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest