- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Circle
csendes tag
nem rossz főleg ha egy kicsit ízmosabb vga lenne hozzá
-
DJ Mythos
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam alkalmasabb Acer topicot, ezért itt kérdezek.
Lassan négy hónapja használok egy Acer 2930-as gépet, és baromi idegesítő, hogy folyton szoftveresen baszkurálja a hangbeállításokat. Van rajta ez a gyárilag telepített eAudio cucc. Egyrészt ebben nem lehet semmi "Alap" profilt kiválasztani. Másrészt van a hangszóró beállításoknál (Vista: Hang->Hangszórók->Tulajdonságok->Dolby) 2 opció (Soundexpander/Dolby Headphones, random, hogy mikor melyik, valamint Natural Bass), amit folyamatosan bekapcsol, ha beledugok egy fülest, vagy csatlakoztatom a dokkolóra, vagy lehúzom/kihúzom, szóval mindig. Ennek hatására valami iszonyat bili hangzása lesz, és kapcsolhatom ki mindig bejárva ezt a 4-5 kattintásnyi távot.
Tud esetleg valaki megoldással szolgálni, ami nem az, hogy szedjem le ezt a gyárilag telepített cuccost? Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
Diezel
csendes tag
szerintem kicsit borsos az ára éa az is negatívum hogy csak 3 órát bír
"Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is./Az élet attól szép, hogy barmi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik."
-
Móci
addikt
Nem rossz noti, de inkább valami Radeont raktam volna bele, ha már blúréj, multimédia.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
kariad
senior tag
El is kérik az árát!
-
littlelion21
addikt
Gondolom fos DDR2-es GF-al...nesze neked "gémer notbúk" <---ez nem önellentmondás?
-
glutamin
őstag
Nem rossz, de 220e Ft-os ár abnormálisan sok érte.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Alchemist
addikt
Gondolom a 3 órás akkuidő nem a játékokra vonatkozik.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Enton
addikt
Tetszetős darab, viszont jó lenne hozzá egy 8800M GT is vagy 9800M GT ne tom melyik van még manapság és akkor jó is lenne , habár akkor már tuti nem 220,000 ft lenne.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
őstag
-
simonzé
addikt
Nem találom hogy milyen VGA van benne. Én vagyok vak?
I don't fit in. I fit out.
-
Solten
őstag
Phehh... Multimedia laptopnak ott van a Acer Aspire 5530 (ATi HD 3200), 120-130k HUF...
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
KrAt
veterán
Nagyon bejövős
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Remek áron eladó dobozos új 11.Generációs i5 8gb 256 Microsoft Surface Laptop Go 2 garanciával!
- Lenovo ThinkPad L450, 14" HD Kijelző, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, W10/11, 27% áfás
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Kensington MicroSaver notebook zár
- Lenovo V15 IIL Intel i3-1005G1 / RAM 8 GB / SSD 256 GB
- DELL LATITUDE 5410 I7-10610U I 32 GB I 512 GB SSD I WIFI I 1920X108 I 14"
- Laptop töltők! 1Db 3500Huf 10Db 20000Huf egyben 100000Huf(53Db)
- ACER Aspire 5 NX.KN4EU.009 W Szürke Laptop (15,6" FHD/Core i5/16GB/512 GB SSD/Win11H)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest