- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elcserélhetjük a P4 530 konfigomra esetleg, de természetesen te fizetsz rá
Mindegy, nem kell két diploma hozzá, hogy az extrém kereslet extrém árakat szül. Úgy is fogalmazhatnék, hogy nem ez a legnagyobb problémám, mert megvettem 100k-ért a GTX 1060-at, aztán 2-3 évig nem is izgat. A 2500K-m is már vagy 6-7 éves.
Ugyanakkor a gépben levő éppen aktuális VGA ára is felértékelődik, így eshetett meg, hogy a GTX 970-et ugyanannyiért adtam el, mint vettem pár éve. A különbözetből volt meg a GTX 1060, ami különbözet ugyanannyi, mint normál VGA árak esetén.
Ugyanez van a lakásokkal, házakkal. Az egy cseppet nagyobb probléma, mint egy szaros VGA. Legalábbis annak, aki tök újonnan akar venni, mert akinek van, felértékelődött. Sokat nem ér vele, mert hiába adja el, ugyanúgy kell az a különbözet, amivel feljebb akar lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ebben a változékony időben szabadtéri és szobai szórakozásra csábító hardvereket, notebookokat és kütyüket gyűjtöttünk össze.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Posta, csomagküldés
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest