- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- OLED monitor topic
- Raspberry Pi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Semmi gond, csak tényleg nem jutottam dűlőre azzal a résszel
de így már érthető, hogy miért 
Egyébként az nem tűnt fel neked, hogy rendszerinduláskor kirak egy extra kis ikont az óra mellé, ami az ASC automatikusan lefutó rendszertakarítás futását hivatott jelezni, de ha ezen ikon fölé viszed az egér kurzort, akkor eltűnik az ikon? Viszont mikor végzett a takarítással, akkor egy kis "lebegő" ablakkal jelzi a kijavított hibák számát, tehát maga a takarítás lefut rendesen.
-
AtHoS
nagyúr
Na sikerült a 2. rész végére érnem (igaz az első részt még nem "nyálaztam" át
)Az utolsó oldalon belefutottam egy érdekes és számomra nagyon ködös részbe, amit logikailag nem tudok értelmezni (persze ehhez hozzájárul saját tapasztalatom a programmal kapcsolatban)
Ez lenne a kérdéses rész:
"(A továbbiak előtt még megjegyzem: hogy a Firefox és Opera felhasználóinak az sem járható út, hogy külön letöltsék a két, említett böngészőhöz, a kiterjesztések számára fenntartott központi gyűjtemény oldaláról.)Gondjaim voltak: sem az A, sem az I betűnél nem találtam nyomát, így jött az ötlet, hogy átmegyek a telepítéseknél is használt admin-fiókra. És jött a rácsodálkozás, hogy igen, itt megtaláltam azt, amit ott, a másik fiók alatt is jó lett volna. Ez bizony, akárhogyan is nézzük, nem előnye az ASC-nek, sőt, egyenesen hátránya. Persze ellensúlyozható, ha például a BitDefender Traffic Lightot feltelepíti az ember, de ez megint egy megkerülő megoldás egy alternatíva találása céljából."
A "Gondjaim voltak:" bekezdés számomra nagyon érthetetlen és nem tudom az előző bekezdéshez kapcsolni.
Azt viszont saját tapasztalatból tudom, hogy Opera esetén biztosan van "böngészővédelmi kiterjesztése" a programnak, ami működik is. Emiatt sejthetném, hogy admin fiók alatt ezt sikerült megtalálnod, de sajnos a bekezdésből hiányzik a tárgy, így csak sejthető, hogy mire is sikerült bukkannod.
Mondjuk ennyire mélyre hatóan nem elemeztem még a programot, így ez a rész is teljesen sötét számomra: "sem az A, sem az I betűnél nem találtam nyomát". Persze ez engem minősít
lehet az első résszel kellett volna kezdenem az olvasást (de nagyon csábított, hogy ez a rész "csak" négy modulból áll
)Szerk.:
dajkopali
Szívesen, csak kicsit meglepődtem mekkora verzió ugrás van a proginál
-
AtHoS
nagyúr
Gartula a terjedelmes ismertetőhöz

A ph! címoldalán 8-as verziót reklámoznak, miközben a cikk a 6-osról szól

Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de így már érthető, hogy miért 
lehet az első résszel kellett volna kezdenem az olvasást (de nagyon csábított, hogy ez a rész "csak" négy modulból áll
)