Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wednesday

őstag

válasz Atocha #88 üzenetére

"Én jómagam is szeretnék egy Trinity lapost, de annak ellenére, hogy 1000db-os listákat látok, vadászni kell az AMD-s laptopokat és ha találok is, valami mindig el van benne szúrva! :( Elkeserítő! :((("

Ez a legnagyobb baj szerintem. Lehet, hogy sokan Intelt kérnek, de vannak olyanok, akik még azt sem ismerik. Az egyik gép Asus, a másik HP, ők a gyártók ennyi. Most is volt anyámnak egy ismerőse, akinek kellett ajánlani egy notebookot, mert semennyire sem ismerte őket. Semmilyen AMD-s gépet nem tudtam ajánlani, mert a konfigurációk összeállítása mindig rosszabb, mint az Inteles gépnek tetejébe sokszor drágább is. Úgyhogy maradt egy i3-as HP.
    Még akkor sem lenne könnyű a helyzetem egy Trinitys gép kiválasztásánál, ha: 1, nem számítana a pénz, 2, bármelyik papíron lévő gépet megkaphatnám (tehát nem számít, hogy egyáltalán kapni lehet -e valahol, itthon, külföldön). :(

Szerk: Igen még valami. Ez egy tipikus ördögi kör. A gyártók nem gyártanak szélesebb választékot AMD-s gépekből, a forgalmazók nem hozzák be őket az országba, mondván senki sem keresi őket. De ez nem is fog változni, mert EBBŐL a választékból, senki nem fog választani :W
    Magától nem fog megugrani a kereslet. Még az sem, aki direkt Trinityre vadászna. Aztán lehet mondogatni, hát tessék, nem keresik az emberek, minek ide AMD noti.

Új hozzászólás Aktív témák