- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
"Én jómagam is szeretnék egy Trinity lapost, de annak ellenére, hogy 1000db-os listákat látok, vadászni kell az AMD-s laptopokat és ha találok is, valami mindig el van benne szúrva!
Elkeserítő!
"
Ez a legnagyobb baj szerintem. Lehet, hogy sokan Intelt kérnek, de vannak olyanok, akik még azt sem ismerik. Az egyik gép Asus, a másik HP, ők a gyártók ennyi. Most is volt anyámnak egy ismerőse, akinek kellett ajánlani egy notebookot, mert semennyire sem ismerte őket. Semmilyen AMD-s gépet nem tudtam ajánlani, mert a konfigurációk összeállítása mindig rosszabb, mint az Inteles gépnek tetejébe sokszor drágább is. Úgyhogy maradt egy i3-as HP.
Még akkor sem lenne könnyű a helyzetem egy Trinitys gép kiválasztásánál, ha: 1, nem számítana a pénz, 2, bármelyik papíron lévő gépet megkaphatnám (tehát nem számít, hogy egyáltalán kapni lehet -e valahol, itthon, külföldön).Szerk: Igen még valami. Ez egy tipikus ördögi kör. A gyártók nem gyártanak szélesebb választékot AMD-s gépekből, a forgalmazók nem hozzák be őket az országba, mondván senki sem keresi őket. De ez nem is fog változni, mert EBBŐL a választékból, senki nem fog választani
Magától nem fog megugrani a kereslet. Még az sem, aki direkt Trinityre vadászna. Aztán lehet mondogatni, hát tessék, nem keresik az emberek, minek ide AMD noti.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy Lenovo Ideapad Z585 notebookban ismerkedünk meg az új AMD platform mobil változatával.
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest