- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Hm, szerintem mint előfizető, ha nevezhetem így magamat, azt kell mondjam, hogy akinek egy ilyen leállás nem fér bele, az nem IT-s, vagy sohasem dolgozott ilyen területen, ha 2 hete állna minden, akkor azt mondom jogos...
Viszont ilyen esetben bármi előfordulhat, így pár órás kiesés is
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
nem tudom, hogy mit értesz a "haveri kör szintű kommunikáció" alatt , csináljuk a legjobb tudásunk szerint és jelezni bátorkodtam, hogy a sok hiba ellenére itt vagyunk és csináljuk, nem pedig nem.
ilyenkor persze hamar beindul a vonatkozó topikban, hogy mennyire hülyék, hozzánemértők, nagyképűek vagyunk, többen azonnal meg is oldják a gondokat fejben, majd közlik, hogy ők leírták, hogy mit kell csinálni, innentől a mi felelősségünk stb.
elolvasunk és értelmezünk minden kommentet, aztán csináljuk a legjobb tudásunk szerint. szívesen beszélgetnék még itt sokat a hibáinkról, hiányosságainkról , de inkább dolgozunk, többek között a szerveren.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
jerry311
nagyúr
Lehet te meglepődtél ezen, de elég egyértelműen kommunikálta a cég, hogy az előfizetésért mit ad cserébe.
X %-os rendelkezésre állás nem volt a listában.
Igazából a fő eleme az volt, hogy ha nem akarsz reklámot látni, akkor légyszi fizess elő.
Ha azért fizetnék, hogy fórumozhassak vagy teljes cikkeket olvashassak, ne csak az első bekezdést, akkor nyilván mást várnék el a pénzemért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest