- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- DLNA
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Viszont hatalmas plussz pont az online ügyfélszolgálatnak. Akivel sikerült beszélni, és megnyugtatóan rendezni a dolgokat/ problémát.
Kiderült ugyanis, hogy a T-pont üzletben mondtak téves információt, valamint foglalkozni kellett volna az üggyel, még sem tették. De így megnyugtatóan rendeződött.
Szóval ha valakinek gondja van legközelebb ajánlom az online ügyfélszolgálatot, akik jóval felkészültebbek, mint az akinél ma az üzletben voltam.
A kapcsolati pont kérdésre, miért nem volt található a pontbeváltás egyes ügyfeleknél az a válasz, hogy csak domino/t-mobillal rendelkezőknél van ez a lehetőség.
Otthoni ügyfeleknél, pont hogy az üzletben kellett volna foglalkozni az üggyel.
-
törölt tag
Amúgy elég bunkók, vagy tájékozatlanok a T-s üzletben... "hívd az ügyfél szolgálatot"
Kérdésre válaszolni meg nem tudnak."A jelszó megváltoztatása a Kapcsolat pontok felhasználásához szükséges, és adataid védelmét szolgálja. Jelszavadat megváltoztathatod honlapunkon, telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, illetve személyesen a Telekom üzletekben. "
Pedig ezt is kérdeztem "csak online a válasz...
-
törölt tag
Nem tudom ki találta ki, hogy a számlán is le lehet vonni a pontokat ez nincs így, legalábbis a T-home munkatársai szerint. És a weblapjuk szerint...
-
asdf_
veterán
Igen, mert barminemu valtozas van, jogszabalyilag 3 helyen koteles a szolgaltato kozolni ezt veled: szamla vegen, honlapon, ujsagban. Ujsagot nem jaratok, honlapon pocsok en nincs rss feed az aszf valtozashoz, igy marad a szamla alja. Ha ezek egyiket sem nezem, akkor johenek a meglepetesek. Amig csak a kapcsolat pontok elveszteserol van szo, azt meg tuleli az ember, de komolyabb dolgokat is irkalhatnak oda, igy inkabb raszanom azt a havi fel percet.
-
Fryskitt
addikt
Nos, meg fogsz lepődni, nem kapok papír számlát, és a pénzt pedig az Appon keresztül fizetem. Csak akkor tölteném le az elektronikus számlát, ha valami nem stimmelne, de ez eddig nem fordult elő. Így aztán a lottószámokat is odaírhatták volna, még szerencse, hogy nem, most széjjelb.na az ideg.
Amúgy persze igazad van, még ha kissé kioktató is a modorod, azonban azt hiszem, hogy ha igazán akartak volna, küldhettek volna korábban is egy emailt vagy sms-t, ahogy most is tették. Csak leszarták. Na mindegy.
Visszatérünk a papír számlára 500 forintért, vagy benyeljük az információhiányt: azt hiszem az utóbbi, úgyse lehet semmit kapni, hetek óta nem töltik fel a készleteket, nyilván mert ezt is leszarják. -
gabor7th
addikt
Hát hűtlen lett az aki hűséget akart.
-
Trailblazer
veterán
Így se volt semmi értelme az egésznek. 2011 óta vagyok számlás előfizetőjük, eddig sosem foglalkoztam ezzel a pontrendszerrel. Most csodálkoztam csak rá pár napja, midőn az említett sms-t megkaptam tőlük, és a fantörpikus oldalukra belépvén szembesültem mind a 22xx pontommal. (Mert persze időszakonkénti gyűjtés van, az összes év összes pontja idővel elvész.) Ez amolyan adunk is meg nem is. Nem kár érte, ha lesz valami értelmesebb rendszer.
-
Igazi Tré mobil színvonal. Bár sok értelme idáig sem volt.
-
mbalint987
aktív tag
Meg sem lepődök...
-
juve600
nagyúr
nem a böngészővel van gond
beléptem feleségem t-mobile fiókjába és ott engedi a pontbeváltást
amin nem engedi az a vezetetékes tel+tv+net előfizetés,persze azon van a sok pont
MT kóddal lépek be -
-
DJ Mythos
aktív tag
Ez az egész Telekom fiók, meg az új honlap egy vicc. Ahányszor (szerencsére csak ritkán, mióta nem náluk van a mobil előfizetésem) fel kell menjek rá, folyton valami nem működik, nem jól működik, hibát dob. Most is csak simán be akartam rakni 2 dolgot a kosárba, egyből jött, hogy valami váratlan hiba történt, blabla...
-
DJ Mythos
aktív tag
Ha csak otthoni előfizetésem van, akkor mit javasoltok, hogy vásároljak le kb. 2000 pontot? (Készüléket nem akarok venni. Talán a tartozék tűnik a legegyszerűbbnek.)
-
-=MrLF=-
senior tag
Át kell állítani, hogy előszőr a pontokat vonja, különben simán a számládat terheli továbbra is!
[HOGYAN VÁSÁROLHATSZ?] "Pontbeváltási beállításaidat a [Mobil Vásárlás Önkiszolgáló Felületen] tudod megváltoztatni."
Ide belépve:
Az egyenleg információkat kell választani:Nálam a havi számla volt elől, természetesen.
-
-szp-
aktív tag
SMS-ben kell elküldeni a számokat. A Szerencsejáték Zrt leírása, vagy egy regisztráció nélkül működő app segítségével a legkönnyebb.
-
törölt tag
Eddig lottóra elhasználtam, havi fél, vagy 1 szelvény ára összejött. Nekem ez hiányozni fog.
-
sefan67
aktív tag
Amúgy se ért sz..t se, semmi jelentős kedvezménnyel nem járt.
Bezzeg régen a Westel! Hűséges ügyfélként negyed áron adták a mobilokat.
-
Soybex
őstag
Hát jókor időzített a telekom ezzel, mert egy másik akció keretében mindenki lerabolta a készletet. Sebaj, telekom egyre rosszabb lesz..
-
juve600
nagyúr
azt nem írják le hogy a honlapjukon nem tudod beváltani,telefonon nem tudod beváltani,be kell menned egy T-PONT-ra
hívtam őket telefonon, ügyfélszolgálatos nézte,jééé,tényleg nem lehet a honlapon beváltani....
nyit rá egy hibabejelentést,erre 2 óra múlva kaptam egy sms-t hogy váltsam be a pontjaimat........... -
Fryskitt
addikt
Nem számít különösebben, mert sosem tudtam értékelhető mennyiségű pontot elérni, de előre kellett volna szólni? Én is most kaptam üzenetet, pedig egy hónapja már leállt a gyűjtés. Előre szokás szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Telekom átalakítja a hűségprogramját, ennek eredményeképp megszűnik a Kapcsolat pontok beváltása. A gyűjtögetés már júliusban leállt.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DLNA
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest