Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
hokuszpk #375 üzenetére
Lehet, de nem tolem. NV is kajal, Ti huzva megeszik 350W -ot, de legalabb van FPS is. Engem ugyan nem erdekel. Aki a villanyorat nezi, mikozben a gepet hasznalja, az nyugodtan kukazza a PC -t, es vegyen konzolt.
Ezzel arra akartam ismetelten ravilagitani, hogy mig Intelnel egy 16 magos proci onmagaban kerul(-t) fel eve 600.000 HUF -ba, addig most(szept. -tol) a 16 magos AMD proci, csucs X570 -es lappal es rendes memoriakkal majd olcsobbra jon ki. Ezzel mindent elmondtam a piac ezt megelozo helyzeterol, es azt is le lehet szurni vegre, hogy milyen valtozasok lepnek eletbe ezutan. Szvsz mashogy nem tudom dicserni az AMD -t. Csak en nem frocsogok, mint a gyerekes fanboyok, hanem probalok targyilagos maradni.
mod: Nem a tesztek eredmenyebol kovetkeztettem, hanem a tesztkornyezetbol. Bizonyitekom nincs, nem is lehet, nem a PH -nal dolgozok. De ha UK -ban igy mukodnek a dolgok, akkor a vilag tobbi orszagaban is ugyan ez a helyzet. Mondjuk ezt ugy, hogy marketing strategia egy formaja. Lattunk mar sok hasonlot, eleg csak visszaemlekezni a "The Way It's Meant to be Played" mondatocskara, es a hozza tartozo logora.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Ryzen sikerét továbbvíve az AMD most megmutatta az Intelnek, hogy mitől döglik a légy!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel i7 9700K
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest