- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Szoval az, hogy a ket ceg jatszotta ezt el, szinte kizart."
Ezt nem is írta senki. Még egy Retures dolgozónál is nyomoznának, de mégis mi bizonyíték van arra, hogy John Smith ohioi lakos (aki semmilyen bennfenteshez nem köthető) nem egy erős megérzés hatására vett nagy összegben részvényeket?
Olyan ez, mint a lapszámolás a Black Jacknél. Ha elkapnak vele, megszívod, de ha okosan csinálod, gennyesre keresheted magad.
-
rudi
nagyúr
Mondjuk bróker vagyok és van egy reuterses haverom. Az szól, hogy figyi, ez a füles jött, nem érdekel, hogy igaz-e vagy sem, de kb. 10 perc múlva megjelentetjük, akár lehet is valami az értékpapírokkal. Bár nem tudom, hogy BB papírokkal kereskednek-e, csak egy példát mondtam a legalsó, minimálisan tervezett szintről.
-
dajkopali
addikt
én még sosem vettem meg vagy adtam el nagyvállalatot
de úgy sejtem az ilyen horderejű tranzakcióknál - főképp a tőzsdei hatások miatt - az egyik legfontosabb eleme lehet a tárgyalásoknak a kommunikáció, hogy miképp jelentik be, hol, mikor, szivárogtatnak-e, cáfolnak-e stb. - itt sokféle stratégiát el tudok képzelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vallás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sorozatok
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest